..

Redo att åka till Farsta med Lisa!
Ses kanske där, Kram :D ♥

Haha, mina favorit Fred-klipp!



 


 


 


 

Söndag

b
Bild ifrån i fredags.
Beachbabe? Hell no!

La märke till att min högra tutte ser mkt större ut än den andra XD
Men ni kanske ser att jag står lutat åt höger? ;)

Har haft en riktigt skön Söndag.
Vaknade första gången klockan 6, men det var pågrund av en mardröm. (Jajamensan, Linn har fortfarande sånna) Men sen somnade jag om och vaknade igen klockan 10. Jag ville egentligen gå upp vid halv 9 tiden ungefår, men det blev som det blev. Ganska tidigt iallafall för att vara mig. Var ganska så seg på morgonen eftersom att jag vaknat vid 6 tiden. Hjälpte till litegrann med att städa i lillhuset, eller friggan som vi säger. Jag, Lisa och Tessan ska nämligen sova i den nästa helg. Ska bli kul. Men jag tröttnade ganska snabbt på att kratta kottar så det var bara att slänga på sig bikinin och smörja in mig med sololja och låta mig stekas. Låg inte så jättelänge, det var ju hur varmt som helst. Kändes som att man skulle smälta bort. Tog en dusch mitt på dagen för att svalka mig. Hur skönt som helst! Sen låg jag i solen en stund till. (Håret torkar jättesnabbt och man behöver inte använda hårfön som skadar håret så mkt)

Bilresan gick ganska snabbt, kollade på Twilight på datan. Jätteskönt att göra eftersom att man har übertråkiga föräldrar som pratar om dem mest ointressanta sakerna. Men jag hade inga hörlurar på mig så ljudet sög. Men men.. man ska inte vara schinkig. (Stavning?) Middagen idag blev hamburgare,  kändes som en klump i magem efteråt. Inte bra Linn, inte bra.

Just fär tillfället så känns det verkligen att man har solat idag. Svider ganska mycket på ryggen och i ansiktet. Men om man vill vara fin så får man lida pin som man säger. Får lyckligtvis en snygg färg och blir inte sådär tråkigt röd. Aja, dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen. Hörs i morgon!

Sov gott!

Linn funderar,

Jag började fundera när jag låg på studsmattan och kollade på himlen.
Finns det ufon? Allt började med en larvig fundering på gröna män, kvinnor och barn med silverdräkter. Att dem kommer till jorden och rör sig mot jordens befolkning och långsamt säger "take me to your leader". Men sen så började jag fundera mer kring rymden. Är jorden den enda planeten med liv? Och om det är så tycker jag att det är riktigt läskigt. För om vi är det enda liv som finns i universum så kan man ju börja fundera på vem/vad som skulle föra våran historia vidare om jorden skulle förintas. Tanken är läskig.
En annan sak jag har funderat på är att forskare säger att universum är oändligt. Hur går det ihop? Universum måste väl ha något slut? Och vad skulle finnas på andra sidan i sånnafall? Är det liksom som en vägg som bara visar "STOP, längre kommer du inte"? Men tanken att det inte finns något slut gör mej rädd. För om det aldrig tar slut så måste det väl innebära att det finns annat liv i ett annat solsystem? Och vad kan dem, hur ser dem ut? Frågorna blir många.
Själv tror jag inte på "rymdvarelser" alltså gröna rymdmän med silverdräkt. Men jag tror snarare på att det finns en planet precis som jorden fast med lite andra språk och andra sorts "människor". Vem vet liksom?

Dagens fråga:
Tror du på "rymdvarelser"/ att det finns liv på andra planeter?


Sunshine

l

Ska ut i solen och stekas nu!
Nya bikinin & sololjan är på!

--------------------------

Dagens fråga:
Undviker du solen när du hör alla nyheter om hudcancer mm?

--------------------------

Ha en bra Söndag allihopa!

Lördag

Har precis kommit ifrån Tessans konfirmationsläger, har ätit lite lunch och jag ska snart ut i solen igen. Är ganska trist här uppe då man inte gör ett jävla skit. Chillar, handlar, chillar. Det är typ det man gör här uppe. Bara en granne på 50+ är uppe, annars så är det folktomt. Kan bara tänka mig hur sinnesgalen jag skulle bli om jag faktiskt bodde här uppe. Man skriker och skriker men svaret man får tillbaka är sitt eget eko. Deprimerande.

När vi hälsade på Tessan så insåg jag att jag saknar henne enormt mycket, sprang fram till henne och kramade om henne hårt. Hon var brun som en chokladbit och hon jätteblond pågrund av solen. När vi lämnat sakerna till henne och till hennes kompisar så ville hon visa oss runt. Lägret var verkligen jättefint. Blev faktiskt lite avundsjuk. Deras hus var cirka 5 minuter ifrån värsta sandstranden med hopptorn och bryggor. Vattnet var kallt, men jag kan bara tänka mig hur underbart det måste vara att kasta sig ner i det när det är som varmast. Tessan och hennes kompis som kallas Roffe eller Fisken klädde på sig badkläderna och hoppade ifrån 5:an på hopptornet. Sen skrek dem när chocken av det kalla vattnet kom. Såg så himla mysigt ut. Tessan presenterade mig för sina kompisar, men dem visste redan lite om vem jag var, Tessan har nämligen en bild på familjen under sin huvudkudde. Och dem kände igen mig som Stig Helmer. Jag och Tessan har nämligen smeknamn på varandra.
Var iallafall riktigt kul att se henne igen, det sved till lite i hjärtat när vi åkte därifrån. Men nu är det snart slut. Hon "går ju ut" på Lördag. Då ska det bli party! Jag ska köpa Kings of leon skivan till henne i pressent. Det vill hon ha, och som den snälla syrran jag é så köper jag den till henne :)

Nää. Nu ska jag ut och sola lite igen, gjorde det tidigare idag och man
blev typ brun på en gång! :D Men steks nästan, ha en bra Lördag! ♥

Dagens bild

mm
 
Får min älskling stå för.
Robert Pattinson.

Dagen har varit bra, soligt och sådär. Kom nyss till landet, eller vi har varit här en liten stund. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, Tessan är ju inte här och vi brukar ju alltid hitta på en massa saker. Känns ju larvigt att "leka" själv. Mamma och pappa håller på med sitt. Jag har ju datan, men jag vill ju inte bara vara vid den hela helgen. Imorgon ska jag iallafall upp ganska tidigt för att kunna sola några timmar. Känner att jag behöver det, sen så har jag ju köpt sololja, vilket gör att man blir brun fortare. Härligt säger jag bara. Hoppas att det fungerar bara.

Vad ska ni andra göra denna fredagskväll?
Hörs kanske senare!


Fredag

Hej allihopa!
Uppdaterar ifrån verandan, mamma och pappa sitter här brevid mig och blåser ut sin jävla cigarettrök. Ska försöka få dem att sluta, vill inte att dem ska dö i förtid liksom. Ska till landet strax. Blev senare än tänkt. Men vi ska strax åka iallfall. Ska åka med pappas bil, så jag får tränga in mig i baksätet med väskor och katten. Usch, ryser bara när jag tänker tanken. Menmen, ska se om jag kanske kan ha datan på. Det beror ju på om det finns sändning när man kör.

Kom alldeles nyss ifrån farsta, har fått 3st bikinitoppar och ett par byxor. Sen så lyckades jag få en sololja så jag ska sola hela helgen, najsnajs. Hoppas bara att solen håller i sig, annars blir jag sur. Mer än sur. Aja, jag kommer att hålla mig uppdaterad. Hör av mig senare!
Just det! Härligt att man faktiskt får veta att man har några läsare. Det var faktiskt 2st som svarade på dagens fråga! Härligt!

,,

Liv efter döden?

Läste igår kväll att Micael Jackson dött.. Asså det är fan sorgligt. Visst han har sett döende ut i flera år men endå! Det känns som att alla dör nu.. Mamma får samtal efter samtal om människor som hon kännt som dött. Hon får gå på begravningar som hon verkligen avskyr att gå på, och sen blir hon helt sänkt när hon kommer hem. Värst var det när hennes bästa kompis Björn dog i cancer. Hon satt och grät i timmar. Och jag och resten av familjen kunde ju inte direkt göra något. Vilket var skitjobbigt och framför allt HEMSKT! Att se sin mamma gråta är inte kul alltså..
Undrar vad som händer efter att man dött?
Försvinner man bara eller kommer man till en änglaplats med nakna bebisar och en Gud? Om jag ska vara ärlig så tror jag iallafall inte på det andra alternativet. Jag vill iallafall intala mig att man kommer nånstans. Man kan ju bara inte försvinna (?!) som liksom: "Jahapp, du dog, du finns alltså inte mer". Jag vill inbilla mig att vi förvandlas till något nytt. Eller att våran själ åker in i någon annan kropp eller något. Jag vägrar tro på att vi bara försvinner. Det skulle ju vara hur märkligt som helst.
Men man kan ju också fundera på hur det skulle vara att bli pånyttfödd. Tänk om man skulle dö som typ en 15åring och sedan växa upp i en annan familj tills man är vid samma ålder och sen bara komma ihåg sin gamla familj? Hur skulle det vara liksom? Inte för att jag tror att det skulle hända men iallafall.. Läste i aftonbladet för något år sedan att en flicka kom hem till en familj och sa att hon bott i det där huset för typ 40 år sedan. Själv var hon kanske 15år (?) Och dem bah: "Ehm.. hur kan vi lita på det?" och flickan bah: "Jo men jag ville bara hämta lite saker ifrån mitt gamla rum.." Sen gick hon upp i ett av husets rum och lyfte en planka. Och under plankan låg en dagbok, en nalle och ett foto.
Jag menar.. hur förklarar man det?
Kanske var det ett skämt, men vem vet? Hon kanske är det levande beviset på att man blir något annat efter döden..

Dagens fråga:
Tror du på ett liv efter döden?


----------------------------------------------


Usch, jag vill inte tänka mer på döden och mystiska saker längre. Jag själv är livrädd för döden.. Men det är en helt annan historia. Aja, nu ska jag börja packa lite tills vi ska åka till landet.
Ses!


Linn berättar,

mm

10 stycken hemligheter om sig själv.

1. Jag är livrädd för spindlar och andra kryp!!!!!!
2. Jag har det sämsta självförtroendet nånsin.
3. När jag var liten var jag rädd för min pappa..
4. Jag älskar allt som har med Twilight att göra
5. Jag älskar den underbara Robert Pattinson..
6. Sprutor och nålar är det allra värsta jag vet..!
7. Jag har allvarligt den sämsta humorn i världen
8. Jag vågar nästan aldrig prata med folk = blyg
9. Jag har überäcklig andedräkt på morgonen
10. Jag har koncentrationssvårigheter. Bl.a med läxor.

Torsdag

Hej allihopa!
Sommaren är fortfarande utanför fönstret, även fast klockan redan är halv 10. Dagarna går så himla snabbt nu för tiden.. det är sjukt. Måste helt enkelt gå upp tidigare. Annars blir det som det blir. Vinden är fortfarande varm märker jag nu när det blåser in genom fönstret. Man ser fortfarande solen bakom hustaken. På något sätt så känner jag att jag vill bada. Men då kommer jag troligen bli sjuk igen, och det vill jag ju inte. Är ju typ frisk nu.
Imorgon blir det landet för min del, ska väl bli ganska skönt, men det kommer att bli så jävla tomt när Tessan inte kommer att vara där. Skit alltså.. saknar henne som fan. Hon ringde idag. Hon längtar hem, hon vill hem. Men mamma lyckades få henne att stanna.. Nu när hon liksom varit där i 5dagar så är det ju ganska onödigt om hon skulle åka hem mitt i alltihopa. Men det verkar som att hon ska stanna kvar. Hon klarar det, Det är bara jag som är lite mesig och vill ha henne hem ^^ Syskonkärleken finns tydligen.

Håller på och laddar ner musik och bilder nu, är ju så tråkigt att allt man har (bilder, musik, filer och så där) är på den andra datan. Ganska irreterande om jag ska vara ärlig. Men det går ju iallafall att ladda ner. Aja, jag ska inte tråka ut er längre. Hör troligen av mig i morgon, eller senare.
Ses!

Överlycklig!

Hej folket! Nu sitter jag i köket med min nya bärbara data som jag fick för cirka en timme sedan! Om jag är glad? Hell yeah! Den är jättefin och jag är så glad att jag snart spricker. Mamma sa alldeles nyss att jag såg överlycklig ut. Och det kan man lugnt säga att jag är. Jag är liite ovan med tangenterna, men det kommer jag snart vänja mej med. Det slår jag vad om. Dongeln (stavning?) är vackert rosa och är ikopplad. Datan är verkligen skitfin, så vid den kommer jag spendera mina sommarkvällar vid. :)
Ska kolla runt lite på den för att se hur den är, hör av mig senare.
Ses! 

Torsdag

Åh jag är så jäkla glad för tillfället!
Inte bara för att jag typ är frisk och glad men det är så att min data har kommit! Nu måste jag bara vänta i 2 timmar tills min pappa kommer så att vi kan sticka och hämta den! Åh guuud vad glad jag blev när jag såg kuvertet i brevlådan, längtar tills jag har den i mitt rum! Men det betyder ju också att jag kommer att kunna blogga ifrån landet, så jag kommer kunna hålla bloggen mer uppdaterad. Naaajs.

Nää, nu ska jag upp och sola på verandan och dricka iste.
Hör av mig senare, ifrån min egna data, hihi :D
Ses!


Miss you darling.

kk
Bild tagen av: Linn Hammarlund

Tessan
Vi kanske bråkar ofta om skitsaker, vi kanske kallar varandra för fula ord.
Men du ska veta att jag älskar dej med hela mitt hjärta och att jag faktiskt
saknar dej mer än jag trodde att jag skulle. Alla våra flummdagar med varandra,
alla skratt åt dem mest underliga sakerna. Du och jag Tessan. Du och jag.

-------

Lägger upp bilden bara för att jag saknar skitungen <3
Ska dock åka förbi lägret på Lördag för att lämna en mobilladdare.
Vilket betyder att jag ska till landet i helgen Lisa ^^

Drinktips

ö
Tänkte ge ett drinktips till varma sommardagar.
Blanda Martini med sockerdricka eller någon
annan läsk efter behag. Lägg i några jordgubbar
eller annan frukt och njut! Ska vara iskall!

Drack det uppe på landet, skiiitgott.
Bilderna tagna utav mig ^^

Onsdag

Mår relativt bra idag faktiskt! :D Inte ont i halsen, känner lite smak och febern har minskat! Jippie! Vill bli frisk nu för fan, orkar inte bara vara hemma hela tiden. Vill ut och träffa kompisar, bada och lata mig i solen. Istället sitter man hemma och tråkar.. Kul sommarlov.

Mamma är ute på verandan med sin kompis Lena Eriksson som kom hit när jag låg och sov, haha. Dem har inte träffats på typ hur länge som helst så jag vill inte hålla på och störa dem när dem sitter och snackar. Så det fanns inte så mycket mer att göra än att sätta mig här. Ska kanske till Länna med mamma lite senare och kolla på skor. Behöver lite sommrigare nu, har liksom bara ett par som håller på att gå sönder. Lockande att vara ute med dem. Men vi får se vad som händer senare, det beror ju liksom på hur länge Lena ska stanna också.
Datan kom inte idag, har iallafall inte fått något brev om att komma och hämta paketet. Surt. Hade verkligen ställt in mig på att få den idag, sitta ute i solen och blogga på verandan. Det skulle inte vara fel. Men men.. den kanske kommer i morgon istället.. alla håller tummarna, right?

Hör av mig senare!

Tisdag

Usch, fortfarande sjuk. Vaknade vid 12 tiden, blir helt sänkt av hostmedicin och alvedon. Halva dagen försvinner liksom.. Men jag är på bättringsvägen då min hals inte gör ont längre. Men nu har jag typ ingen röst i stället. Hurray! Smak har jag bara ibland, vilket är skittrist. Jag och mamma gjorde typ ingenting idag. Solade en stund men var tvungen att gå in ganska snabbt då jag fick sprängande huvudvärk. Inte kul. Håll tummarna att jag är frisk i morgon! :) Kommer troligen inte att ske men man kan ju alltid hoppas. ^^

Kom iallafall upp och handlade med mamma, blev pizza till middag. Satt på verandan i solen, älskar sommaren alltså. Skönt som fan! I morgon kanske min data kommer och det betyder att jag kommer att vara mera aktiv här på bloggen! :D Och det är ju alltid bra! Men jag vill ha fler läsare och jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Får komma på något..

Tessan ringde ifrån lägret vid 6 tiden. Saknar henne sjukt mycket. Trodde jag inte att jag skulle göra om jag ska vara ärlig. ^^ Men hon har det iallafall jättebra och hon ville att jag skulle hälsa alla. Men det är bara 11 dagar kvar som hon ska vara borta så det borde gå bra för henne. :)

Hörs i morgon,
Ses!

Måndag

Ännu en dag med snorpapper, halstabletter, vic och nässpray. Gud vad jag hatar att vara sjuk! Sjuk-kuk helt enkelt. Lyckades pallra mig upp ur sängen klockan 6-7 i morse för att sen åka iväg till Huddinge för att lämna av Tessan till konfirmationsbussen. Kommer att sakna sockertoppen! Men hon är med ett underbart gäng så jag tror dem här 2 veckorna kommer att gå finemang! Jag kommer dock sakna henne.
När jag och mamma var färdiga i Huddinge så drog vi till Trångsund för att gå till handelsbanken. Sen handlade vi "lunch". Blev helt nedslagen efter det så jag tog en lååång dusch för att sedan bli ännu tröttare. Somnade ganska snabbt i min säng i cirka 2 timmar. Kändes skönt efteråt, mitt huvud dunkade nämligen inte lika mycket. Såg förjävlig ut så jag började sminka mig mitt ialltihopa. Såg allvarligt talat ut som en jävla zoombie! Mörka ringar under ögonen, röda svullna ögon, röd näsa, svullna läppar (?!) och riktigt blek i ansiktet. Usch! Man blev nästan rädd fan.
När jag fixat mig så frågade mamma om jag ville med och handla. Kontigt nog fick jag lite kraft tillbaka och orkade därför åka med. Vi hamnade i Farsta. Testade 2 st klänningar, måste ju ha något när Tessan tar konfirmation! Men sen så drog mamma med mig till tre och där beställde vi en data till mig :D Så den kommer om ca 2-3 dagar! :) Trodde att man skulle få den på en gång så jag blev lite besviken när han sa att den skulle komma med posten.. Menmen, 2 dagar gå fort :D Sen kommer jag kunna sitta i mitt rum på nätterna, mohahaha! :D

Nää. Nu känner jag att snoret åkte in i hjärnan på mig.. --> Huvudvärk.
Ses!

P.S Kraaamar till Tessan <33333

Söndag




Alla borde lägga upp en sån här banner för att visa stöd och för att visa alla
dessa idiotfans som förföljer Robert att det inte är rätt att göra som dem gör.
Tycker så jävla synd om honom.. Visst jag är ett enormt Robertfan men jag
skulle inte jaga honom som vissa andra gör.. Stackarn.

Söndag

Hej allihopa!
Anledningen till att jag inte har skrivit är för att familjen drog med mig till landet och jag hade därför ingen tid till att blogga. Helgen har varit bra förutom att jag har blivit förskyld. Snorar, nyser, hostar och har ont i halsen. Kuuuul.. verkligen. Men annars så har det inte hänt så himla mycket. Grillning, mumsiga drinkar, kortspel, "disco" och en massa skratt har min helg bestått av, så jag ska inte klaga. :)
Kommer att lägga upp bilder så småning om men det är liksom 400 st som måste förminskas och sådär XD Orkar inte just nu, dessutom så ska Tessan in snart och hon kommer troligen sitta ett tag. Hon ska ju på läger i 2 veckor och då kommer hon inte ha tillgång till en data. Kommer att sakna skitungen :) <3

Hörs kanske senare!

Torsdag

Sov ut idag, riktigt skönt. Men ett minus var att det så småning om blev regn. Inte mitt favoritväder om man säger så. Men det var bara att skita idet och göra det man tänkt göra. Så jag och Tessan mötte mamma i Farsta. Mamma kom precis ifrån en arbetsinterjuv som verkade riktigt lovande. Hoppas att hon får jobbet! Mamma verkligen lös up när hon berätttade om jobbet och hur trevliga alla var och sådär. Vill ju att mamma ska ha det bra.
Var inte i Farsta så jättelänge, tog en fika och gick runt och slötittade på saker. Bland annat så var vi inne på tre och kollade. Jag och Tessan stod och kollade på datorer med trådlöst bredband när hon kom. Hon tyckte att det var jättebilligt och sådär. Så.. jag ska typ få köpa :D Alltså kommer jag att ha en egen bärbar data med internet. :D Fett kul ju! :) Kommer att vara uppe hela nätterna XD haahha! Men vi ska vänta tills nästa vecka.
Handlade även på Systembolaget. Jag valde ut några cider och sådär, men när vi kom till kassan så bad han i kassan att jag och Tessan också skulle visa leg. Vi bah: "Varför?" Han kom med förklarningen att mamma kanske köpte ut till oss. Så jag och Tessan fick gå ut medan mamma fick snacka med någon snubbe som kom.. Orka liksom.. Det slutade med att mamma bara kom ut med whiskyn och martinin.. mina cider var hon tvungen att lämna :S
Men mamma var så snäll att hon åkte till Skogås och gick in på Systemet och köpte nya cider till mig ^^ MUMS :D

Kvällen spenderades på kinaresturangen i Länna. Riktigt gott.
Aja, ska göra annat nu. Ses!


Tisdag

Eftermiddagen/kvällen spenderades hemma hos My & Lisa :) Först var vi i handen ett tag och sen drog vi vidare hem till dem. Satt och kollade på film och hade det trevlig (jag hade det iallafall) och sen så gjorde vi typ ingenting om man ska vara ärlig. Men det är alltid kul att hänga med dem filurerna ^^ Tessan kom även dit efter ett tag. :)
Orkar inte skriva så detaljerat.
Hörs i mrogon! 

P.S Mikaela, vi måste bestämma oss för en dag som vi kan träffas också :D
Var så jäkla länge sedan man såg dej, saknar dej hjärtat :) PUSS 


Tisdag

PUH! Nu är jag klar med det provet också :) Kändes faktisk ganska bra. Kan kanske få ett VG om jaghar tur, men jag kommer nog iallafall bli godkänd i kretslopp. Måste dock åka hit i morgon igen och göra klart basmaskinsakerna. TRÅÅÅK! Det värsta är att mamma inte får veta att jag inte är klar med det. Hon tror att jag gjorde dem proven idag, (jag ville nämligen inte säga att jag låg efter i Kretslopp --> det skulle göra henne GALEN) Såå.. jag måste låtsas att jag ska göra någonting viktigt i morgon så att jag kan komma ifrån huset. Någon som vill vara med på min bluff? Skulle också vara kul om någon ville åka med mig till skolan. Vill inte åka dit själv.. inte kul alltså. Snälla, någon? :)

Idag körde jag bil här på skolan! :D Mamma skjutsade mig och vi blev typ fett tidiga så det var låst ^^ så mamma bah: "aa  men du kan ju få övningsköra!" Jag bah: Jag? NO XD Men det gick faktiskt riktigt bra ;D Körde 5 varv runt skolan och kan redan växla till 3:an :D Jag är så duktig så.. haha :) Ska typ få köra mer på landet om jag har tur :D Man fick värsta lyckoruset när det gick bra att växla och när man var uppe i 55 på en 30 väg  hahah :D

Nog om mitt "intressanta" liv. Måste vänta på bussen, tråååkigt..
Ses!

Tisdag

10 minuter kvar tills jag ska göra ett svårt prov.
NEEERVÖÖÖÖSSS :O

Måndag

Sitter iskolan och har precis gjort klart mitt första kretsloppsprov. Gick inte så speciellt bra, men jag och Anna snackade om frågorna och hon liksom ställde följdfrågor så att jag skulle kunna svara muntligt istället. Så jag fick iallafall godtjänt på det. Nu har jag bara 2st kvar som jag ska göra i morgon. Ska plugga som fan nu ikväll! Jag vill inte ha G i ett ämne när jag har VG i alla andra XD Fett irreterande i sånnafall! Usch.

Måste snart dra till bussen, orkar inte sitta i en timme till och vänta på bussen XD
Ses!

Söndag

Har varit lite off här på bloggen, men jag ska börja skriva mer med tiden.
Dagen har varit bra, trots regnet. Åkte till Bromma med familjen. Köpte stooor myströja och kalsonger XD Rosa-lila rutiga :D Jag och Tessan köpte likadana :) Ska troligen ha dem som sovbyxor. Imorgon är det sista dagen som jag har på mig att göra klart mina skolrester. Hoppas att allt går bra bara. Orkar inte med något IG :(

Skriver kanske mer senare, men nu ska jag och Tessan upp till mitt rum och kolla på "Robin Hood - män i trikåer" XD Köpte den i går :D Garvar varje gång jag ser den XD Första gången tror jag att jag såg den med Lizzie, har för mig att hon sov över hos mig då ^^

Ses!

Fredag

Kom precis hem ifrån sommarskolan. Är nu klar med djurkunskapskursen! :D Provet gick riktigt bra och betyget kommer troligen att landa på ett VG. Men Sara sa att om jag vill ha högre så måste jag jobba typ en dag till hos djuren då hon tycker att jag har ett starkt betyg i praktiken. HÄRLIGT! Så.. om jag jobbar lite mer med djuren så kan jag faktiskt få ett MVG :D Det vill jag fanemig ha! XD Då kommer jag ju ha 2st MVG:n :D Hur bra är inte det?! Allafall när det gäller mig XD

På Måndag nästa vecka så är det sista sommarskoladagen. Då ska jag göra 3st Kretsloppsprov och Basmaskinkörning.. Hoppas att jag hinner med allt bara.. Vill inte ha IG i något ämne.. Absolut inte! Datakunskapsresultaten ska komma senare idag, iallfall vad BINI sa :) Men man kan aldrig lita på henne så.. :P

Ses!

Onsdag

Var på sommarskolan idag.. gjorde ett utav mina prov som jag måste göra. Fick faktiskt VG på det XD Nu har jag bara ett kvar, sen så är jag klar med djurkunskapen. Sen är det bara kretslopp, basmaskinkörning och datakunskap kvar ^^ Mamma ringde till skolan när jag berättade att jag inte hunnit göra datakunskapen idag, så jag kommer att bli tvungen att dra dit i morgon igen.. skit också! Sen på Fredag också.. och måndag. Kul sommarlov?

Ridning idag också! Kändes som att det var hur länge som helst som jag red. Fick ju såklart Sebbe.. som alla andra gånger. Trist. Vi fick även rida i ponnyridhuset. Vilket suger, hatar det. Finns ju för fan ingen spegel! XD Vill se hur det ser ut när jag rider! Men lektionen gick faktiskt bra, jobbade på bakdelsvändningar och galoppfattningar ifrån skritt. Jag och Sebbe var värsta teamet ^^ Han var lite stressad men jag kunde kontrollera honom. Mot slutet gick ha urfint (enligt Åsa, mamma och Tessan..) men han krökte på nacken och svarade på alla mina hjälper. Skitkul när det blir så! Behövde inte hålla så speciellt mycket i tygeln heller då han kröker på nacken så pass mycket :D
Tråkig nyhet var att Defender, Benjamin och Chanson numera är borta ifrån Blåkulla. RIP! <3


HAHAHA!

Hahahahah OMG XD
Jag vet att jag är larvig, men jag har så jäkla tråkigt
så jag sitter vid youtube och kolla på sånna här videos XD
Men det är min humor ^^

Tisdag

 

Tycker att den här videon är så söt ^^

Älskar när han läser replikerna ifrån kyrkogården (2.19-2.24)

"Cedric get back to the cup!"
"What are you talking about
?"

Hahahahah garvar varje gång han gör minen efteråt XD
Han är så himla rolig i interjuver :D

Måndag

Sommarlovets "första" dag..
På morgonen gick jag en promenad, riktigt skönt faktiskt. Ska börja gå morgonpromendader nu. Det sägs vara det bästa man kan göra typ. Gick förbi Sjöängen och sedan förbi mossen, Östra och sedan hem. Kändes riktigt bra när man kommit hem. Sen så tog jag en dusch och fixade mig.
När jag var klar så drog jag och mamma och hämtade Musebiljetterna :D Så nu har jag dem här bredvid mig! Känns mycket mer verkligt än innan! Längtar som fan tills konserten! Underligt att man ska börja sälja biljetterna så himla tidigt när konserten är i oktober liksom.. men men, kul kommer det att bli iallafall! Jag och Tessan ska börja spara till en videokamera som vi ska smuggla in på konserten och filma ^^ Ett minne för livet liksom. Skvallra inte nu Lisa! Haha.

Vad jag ska göra nu har jag fortfarande ingen aning om, men jag måste plugga  -.- Prov på onsdag ju.. tråååk. Funderar på att åka upp til centrum och köpa en tidning eller nått sånt, men jag vet inte om jag orkar.. ^^ Är lite lat av mig.

Ses!

Söndag



En av alla Muselåtar som jag verkligen gillar.

Söndag

Dagen har spenderats hemma hos Lisa tillsammans med Tessan. Har varit riktigt roligt idag ^^ Flummade tillsammans, som vanligt helt enkelt. Jag vet inte om jag orkar skriva om vad vi gjorde, men om ni vill se bilder ifrån dagens alla händelser så kan ni kolla min bilddagbok - onlylinn.

Kvällen kommer troligen att spenderas framför tv:n eller något liknande. Måste även plugga till på onsdag, då jag ska på sommarskola, usch. Men jag måste göra proven för att få behålla mitt VG i djurkunskap. Måste klara det! I morgon så ska jag även försöka börja med ett mer hälsosamt liv. Ska börja prommenera och gå på gymmet. Känner att det behövs. Vill inte se ut så här längre..

------------------


I morgon så ska jag och mamma till stan för att hämta Musebiljeterna, kommer liksom att bli mer verkligt när man håller i dem och verkligen se dem ^^ Bara man inte tappar bort dem eller något sånt bara, det skulle vara så typiskt mig. Men som jag säger! Jag ska vakta dem med mitt liv! Inte en chans att jag kommer att lämna ifrån mig dem, aldrig! 

Ses!


Lördag

Dagens fråga:
En magisk ande säger att du får chansen att önska dej tre saker.
Vad skulle du önska dej, och varför?

Svar:
När man var liten så var det ganska lätt att önska sig saker som "jag vill ha en häst, pengar och den där barbiedockan som mamma inte ville köpa till mig.." men nu när man tänker efter så har man inte längre någon aning.. eller iallfall när det gäller mig. Men jag skulle vilja ha pengar, mycket pengar ^^ Sen så skulle jag vilja att jag hade bättre självförstroende och .. hmm, jaaa du. Jag skulle vilja ha den kropp som jag önskar mig just nu ^^

Min "önskelista"
1. Pengar
2. Bättre självförtroende
3. Ny kropp ^^


Fredagsmys?

Mitt fredagsmys har bestått utav att försöka lista ut vad det är för fel med min blogg när man ska kommentera någonting.. Någon annan som märkt av det? Kanske bara är våran data som är helt cp? Jag har försökt att fixa det, men det går ju fanemig inte :S Aja, man kan iallafall kommentera ^^
Dagen/kvällen har till mesta dels bestått att sitta framför datan. Har inget bättre för mig ;D Bland annat var jag så larvig att jag gjorde den nya headern. Den e fettt ful, tillfällig. Sen så klippte jag ihop bilder med mig och Robert Pattinson. Det blev ju väääldigt lyckat hahah! XD Jag vill ha photoshop! NUNUNUNU! *småbarnsröst*

..

Hahahahaha! Ligger på golvet och garvar för tillfället XD
Men.. aa.. den här bilden blev mest "lyckad" så ni kanske
förstår hur dem andra såg ut? :P Men ganska bra för att vara i paint ^^

Fredag

Hej allihopa!
Som jag skrev innan så har vi fått tag på Musebiljetter ;D Lyckorus i kroppen just för tillfället :D Sökte lite på Muse på youtube när dem sjunger live - och jag säger såhär. Dem rockar!! Ser verkligen fram emot konserten ;D Men den är ju dessvärre inte fören i oktober -.- Snyft.


Här är en Musekonsert - LIVE :D
Love it!

--------------------------------

Sommarlovet har ju äntligen startat för min del och jag är överlycklig för tillfället :D Skönt som fan ska det bli! Fick en massa kramar ifrån alla och det ska faktiskt bli lite sorgligt att man inte kommer att ses fören i augusti.. Men men :) Efter skolavslutningen så åkte jag, Tessan och Tove till rudan. Någon kompis till Tove hade tagit studenten, så det var en "fest" för honom. Jag och Tessan kände oss lite underliga där vi satt, och kände ingen alls. Men vi stannade inte alltför länge ^^ Sen mötte vi Natta på perongen. Var skiiiitlänge sen jag såg henne :) Kul att ses iallafall. Linnea träffade man i handen också XD Träffar alla när man är där haha :D

Annars så har det inte hänt så speciellt mycket.
Hör kanske av mig sen. Ses!

OOOH MY GOD!

FICK PRECIS HÖRA ATT JAG OCH TESSAN FÅTT BILJETTER TILL MUSEKONSERTEN AV SUSSIE! OCH DET BÄSTA ÄR ATT DET ÄR RIKTIGT BRA PLATSER OCKSÅ!!!!! RAD 9 IFRÅN SCENEN! :D ÖVERLYCKLIG!!!! Ska hämta biljetterna på måndag :D

Du lisa.. min moster visste inte riktigt om att du vilee följa med.. så hon köpte bara 2st platser.. "/ antingen så får du köpa själv eller skita idet helt enkelt,, sorry..

Lyckades hitta en till biljett till dej Lisa! Det bästa är att vi fick en rad närmare på köpet! Hahah :D

Fredag

Ojojojojoj. nu är det bara några timmar.. sen är det sommarlov! :D
Idag började även försäljningen utav Musebiljetterna! OMG! Har fått moster att sitta och köpa just nu ^^ vill ju ha bra platser :D hoppas att det går som jag vill bara. Lyssnar faktisk på dem just i detta tillfälle. Mobilen ya know. ;)

Skriver troligen senare :D
Ses!

Onsdag

muse

Läste att Muse snart kommer att ha konsert!
Jag vill verkligen gå!!! Ska kolla om det finns biljetter kvar,
 någon som vill åka med? ;D MUSE MUSE MUSE <333

Onsdag

Hemma idag igen. Kände mig inte helt kry när jag vaknade.
Så jag hamnade här framför datan och ska göra klart lite småsaker. Lyssnar på Muse låtar ^^ Mitt nya favorit band :D Asgrymma! Min favoritlåt heter Plug in Baby som är en sån där låt som man kan lyssna på 10000 gånger i rad men ändå inte tröttna. Puss på dem säger jag bara! Kanske kan lägga in den senare!
Kommer troligen en Dagens fråga senare, ses! 

Tisdag

Ledsen att senaste inlägget blev så deprimerande, men jag kände att jag verkligen ville skriva av mig. Vill inte ha en massa "uppmuntranskommentarer" för det som jag skrivit är vad jag känner och jag kommer inte ändra åsikt pågrund av vad andra tycker. Ses!

Tisdag

Dagens fråga: Du får chansen att ändra dej, utan operationer, bara genom att önska och sedan vakna som en ny person. Vad skulle du ändra och varför?
Alla svarar tycker jag!

Mitt svar:
Jag skulle troligen ändra allt. Jag verkligen avskyr hur jag ser ut. Jag har troligen det lägsta självförtroendet i världen. Jag har faktiskt aldrig varit nöjd med mig själv, det kanske låter väldigt deprimerande men det är faktiskt så. Jag hatar min näsa, mitt synfel, min kropp, mina fötter, mina händer, mitt hår, min längd, min hy.. Jag kan faktiskt inte komma på någonting som jag verkligen är nöjd med, eller ens okejnöjd med. Jag skulle vilja vara en helt annan person.
Om jag fick chansen att göra om mig så skulle jag en vara ganska kort, smal, utåtriktad långhårig brud med len och slät hud med mörka ögon. Alltså motsatsen av vad jag faktiskt är. Sorligt.
Anledningen till att jag vill vara så är för att jag skulle vilja få blickar, men inte som dem jag får nu. Dem jag får nu är äcklade och människor vänder sig inte om för att kolla igen för att man är snygg. Det är liksom tvärtom. Och jag verkligen hatar det. Ni tänker troligen - varför gör du då ingenting? Om man t.ex. tänker på min kropp och vikt och sådär. Svaret på det är att jag har det, men jag får inte något direkt stöd. Alla skrattar och bah: Du som har gjort det så många gånger! Främst inom familjen. Om jag vill ändra på mig så är familjen med en dag ungefär. Sen så slutar man och glömmer bort alla löften att hjälpa mig. Allt jag vill ha, behöver, är att någon är med mig. Som finns där när man inte orkar mer, när man bara vill dra.

Finns det inte bara någon som kan hjälpa mig att bli en bättre människa? Jag vill inte vara den fula längre. Jag vill inte.. Jag ska försöka jobba själv under hela sommarn, då ingen annan kommer att finnas vid min sida. Så ska hela världen få se att Linn kan. Kan någonting utan att komma med bortförklarningar hela tiden.
Vänta ni bara!


RSS 2.0