Uppdatering

Hej! Det var ett tag sen..
Tänkte berätta kort om dagarna som gått,
och som jag inte skrivit om..

Lördag:
Blev väckt ganska tidigt, åkte iväg till Sigesta Gården tillsammans med mamma, pappa, Tessan och Skrutt. Skrutt ville nämligen bjuda oss på fotbollsgolf. Jag hade aldrig spelat det innan, men det verkade kul. För er som inte vet så är fotbollsgolf golf, fast utan klubbor och golfbollar. Istället använder man en fotboll. Inte så svårt eller hur? Man kan ganska lätt lista ut vad det handlar om. Att spela var inte lika lätt som först trott. Men det var skitkul! :D Pappa lyckades på ett skott träffa Skrutt och sedan skjuta in bollen i skogen.. Duktigt ha?
Efter spelet så åkte vi till ett mysigt fik vid havet. Jag käkade köttbullssmörgås, skitgott!

Spelresultat:
1) Mamma
2) Tessan
3) Jag
4) Pappa
5) Skrutt

Söndag:
Idag vaknade man av att vinden öppnades. Jag var skittrött - jag somnade nämligen jättesent. Jag fick förklarningen att mamma och pappa helt plötsligt skulle städa uppe på vinden. Jag bah: No! För det betyder ju att jag också måste göra det. Tog iallafall en låång dusch innan jag lyfte ett finger för att hjälpa till. Sedan började jag att städa mitt egna rum istället. Men efter att jag blev klar så var jag ändå tvungen att hjälpa till med städningen. Det var inte roligt, men det är skönt att ha det avklarat. Vi kastade en massa skit som vi bara låtit ligga. Och sedan tog vi upp saker ifrån landet och lade upp dem på vinden istället. Det är sjukt hur mycket konstiga saker man samlat på sig. Så mycket onödigt.
Efter att vi fixat så käkade vi uppe i centrum. Jag och Tessan flummade som fan på vägen hem. Vi gick nämligen upp till centrum. Och när vi gick så lyssnade vi på musik ifrån min nya mobil som kan ha 2st hörlurar samtidigt. Vi började sjunga med och sen fantiserade vi om solrosor med ansikten och dansande troll. 
Hade iallafall en trevlig kväll.

Måndag:
Hade körning på eftermiddagen, jag valde Jobie. Vi hade voltövningar. Ni vet, sånna där volter som man ofta ser på v75 på tv. Det var fett svårt till en början. Vi började en och en medan Sara sa hur vi skulle göra, sen så körde vi två och två. Det var svårare men det gick iallafall. Sedan körde vi alla på en och samma gång, det gick inge bra på volten. Men sen fick vi alla sakerna på plats och allt gick jättebra! När vi travade vidare så kunde man höra Sara skrika i sitt headsett "Skitbra brudar!" Var skitkul! Men inte när jag fick sensträckning i benet. Sulkyn var nämligen för kort för mig. Satt ju med benen i armhålorna.. Usch! Men jag är iallafall nöjd med dagen.
Käkade tillsammans med Bella och My efter skolan.
Kom hem, blev helt sänkt.. Och nu känner jag verkligen av
att jag börjar bli sjuk. Får se om det bli skola i morgon..
 


Lördag

Bilder och inlägg om dagen kommer i morgon. Jag är alldeles för trött
för att sitta och skriva ner allt. Dessutom så kommer jag ladda upp filmer
och bilder ifrån idag, vilket tar lite tid. Men jag hoppas att alla har haft en
bra Lördag! Det har iallafall jag haft! :)

Linn

Fredag

Dagen har varit bra idag! Har snackat med Sandra, en tjej ifrån min klass. Och vi har rett ut en sak, känns jätteskönt att få det lyft ifrån mina axlar. Tack att du kom fram Sandra. Jag menar det, jag vill inte bråka med dej och jag hoppas att resten kommer att lösa sig snart. Det skulle vara skönt för alla drabbade. Det är inte kul att bara gå runt och hata varandra hela dagarna. Jag vet att det troligen aldrig kommer att bli som innan, men jag hoppas att det bli bättre iallafall. För alla i klassen är ju faktiskt underbara på sitt sätt.

Nu väntar jag med spänning på att min första film ska laddas ner. Jag valde filmen Henry Poole, har inte hört talas om den innan, men jag såg trailern och den verkade faktiskt bra. Det fanns inte så många filmer att välja bland och den här filmen verkade bäst typ. Det går fett snabbt att ladda ner den. Man får nämligen 60 stycken filmer gratis när man köpte den här mobilen! Snacka överlycklig jag är! Typ den enda mobilen jag verkligen är nöjd med! För er som inte vet så har jag fått en Sony Ericsson W995 :D Vi var i Handen och gick förbi ett mobilställe, jag pekade och sa:
"Där är mobilen jag vill ha"
"Hur mycket kostar den då
?" frågade mamma
"Ehmm.. mycket.."
"Hur mycket?"
"Kolla själv"
Mamma kollar.
"5000 kronor!?"
"Jaa,"
"Men då får du vara försiktig med den!"


Sen så slutade det med att jag gick med en kasse med den mobil som jag velat ha sedan jag såg den första gången under reklampausen på 5:an. Och nu har jag den! Snacka sjukt lycklig jag är just nu! :D Aja, ska sova nu.. är sjukt trött. Hörs i morgon!

Linn

Fredagsmys - video


Torsdag

Ganska meningslös dag i skolan idag.. Hade tekniskt sätt bara 2 stycken lektioner. Började med hästkunskap, det är liksom bara att sitta och skriva av det Åsa skriver på tavlan. Hade inget bättre för mig så jag ritade på min banan. Sen var det dags för Svenska. I salen var Johan, Magnus, Kenneth och Åsa och väntade på oss. Bråket i klassen har nämligen spårat ut ordentligt om man säger så. Inte kul. Jag var inte med på mötet då jag inte tycker att jag har något med det att göra. Istället satte jag mig i solen och drack läsk och snackade med Madde och Erika. Skönt det också :) Sista lektionen så kollade vi typ på en film.. jag var så jävla uttråkad så jag minns inte ens vad filmen handlade om, satt liksom och kollade in i väggen och ritade i mitt block. Sen var skoldagen slut.
Snacka meningslös egentligen.. Jag gjorde ju ändå ingenting xD

När jag kom hem så drog jag och mamma till banken. Vi har ju fått 10% av landetpengarna nu och mamma betalde därför lite skulder och räkningar. Så att man får det överstökat liksom. Sen bokade jag en tid hos frisören. Till Torsdag nästa vecka. Ska vara där klockan 10 på morgonen. Vi börjar ju liksom 12.45 den dagen så.. aa det borde gå helt enkelt. Ska klippa topparna ooch lägga lite slingor typ. Ska bli skönt med lite förändring i mitt jävla hår!

Somnade i soffan efter middagen, sov i typ 2 timmar. När jag vaknade så tog jag och Tessan en promenad till centrum för att handla lite grejer. Tessan är nämligen sjuk. Svininfluensan? :O Det är redan 3 stycken på Edbo som blivit sjuka så.. Men vi får se. Träffade My på vägen, hon satt med några kompisar på en parkbänk och gjorde typ.. ingenting? xD Nää det vet jag ju inte men ändå.

Ska nog ta och kolla klart på finalen i Paradise hotel och sedan sussa.
Vem tror ni vinner Paradise Hotel? Jag tror att Karina kommer att vinna, tyvärr..
Men god natt alla människor så hörs vi i morgon!

Linn

Onsdagar 22.00



Någon som såg första avsnittet av True Blood?
Vad tyckte du? Kommer du fortsätta kolla?

Jag tyckte att den var helt okej, och jag måste
se forsättningen! Spännande vampyrserie e min grej ;D

Ridning



Svarte Petter, bilden lånad ifrån: Källa

Idag var det ridning igen och jag tror att alla har listat ut vilken häst jag fick. Just det, Svarte Petter. Snacka förvånad jag blev när jag såg att jag skulle ha honom i stället för Marcos som jag trott att jag skulle ha. Hade aldrig ridit honom innan så jag hade ingen aning om hur han var eller någonting sånt. När jag kom in i stallet så stod en brud och fixade Petter och jag blev lite förvirrad, varför var hon där liksom? Men det visade sig att hon gillar Petter asmycket och hon hade inget bättre för sig än att rykta honom. Så det var bara att hälsa på honom och sadla och tränsa.
Lektionen gick ganska bra. Det brukar alltid bli så att första gången med en ny häst blir lite ovant eftersom att man inte vet hur man ska rida den nya hästen. Man får helt enkelt prova sig fram. Petter var ganska vinglig, vilket Åsa varnade mig för. Han var ganska känslig i munnen och jag fick vara försiktig. Ibörjan gick det sådär, men under lektionens gång så gick det bättre och bättre. Är ganska nöjd med lektionen iallafall, det var ju min första lektion med honom.
Åsa tyckte att det gick bra och frågade om jag kunde tänka mig rida honom fler gånger, vilket jag sa ja till. Det är ju alltid kul att rida nya hästar! :D Hellre Petter än Marcos. Petter kunde man ju iallafall hålla igång i galopp! Asmysig galopp han hade, man bara flöt med liksom! :D Nästa vecka blir det Markarbete och sen blir det hoppning. Kommer troligen inte att få Petter då, det blir typ Marcos i stället. Men vi får se..

Lyckad rid dag iallafall.
Linn

Travdag!


Ingen Ispuck - Wayside Moonlight - Speedy Jobie
Bilderna är lånade ifrån: Källa

Idag var det en heldag med Hästövningar. Jag som har valt trav hade såklart trav hela dagen. Jag var lite rädd att jag inte skulle kunna sela eftersom att jag inte sysslat med trav på hela sommaren, men det gick bra. Väldigt bra faktiskt! :D Men det kommer vi till strax. Dagen började iallafall med att jag mötte Evve med moppen, vi tog in Santana och Jobie tillsammans. Vi kom tillbaka till stallet och Sara sa att vi skulle välja en varsin häst och sedan börja fixa i ordning dem. Jag valde Ingen Ispuck "Pucken". Jag har kört honom tidigare och han är fett mysig! Jag var typ fett nervös när jag började sela, skulle jag komma ihåg allt? Jag fick hjälp av Evve med en sak som jag var lite osäker på, men annars så gjorde jag allting själv. Sjukt stolt! :) När alla kommit och gjort sig klara så drog vi iväg. Som vanligt var det sjukt kul att trava.

Efter lunchen så skulle jag köra Wayside Moonlight "Mona". Hade aldrig kört henne innan, men alla sa att hon var snäll så jag var inte direkt nervös. Vi tog tid när vi selade också, jag skyndade mig så mycket jag kunde och var liksom i min egna värld. Sen var jag helt plötsligt klar. Före alla andra dessutom! Jag vann alltså! :D Jag som varit så nervös hela sommaren över selningen vann selningstävlingen! Blev jätteglad! :) Mona var jättefin att köra, men hon tog så himla långa steg! Vi körde även bredvid varandra, alltså två och två. Jag och Johanna körde bredvid varandra, det var ganska läskigt när hjulen kom så nära varandra. Men det gick bra.
Efter att vi tvättat av alla hästar och fixat med det som behövdes så drog vi ut en gång till. Fast den här gången så körde vi hästarna som typ var lite "dåligt" eller som behövde lite annurlunda motion. Jag fick Speedy Jobie "Jobie". Hade inte kört honom heller, men Sara sa att han var underbar att köra. Selningen gick bra med honom också. Men det gick inte lika snabbt då alla pratade och sådär. Jag, Bella och Johanna blev en grupp. Vi joggade ute i skogen, lugnt och sansat. Det var så jävla mysigt och skönt. Solen sken och Jobie var underbar att trava med! Så jävla fin! Inget dragande och inget rusande, lugn jogging liksom. Skithärligt!
Sedan mockade vi och fixade det sista i stallet.

Nu, dagens fråga:
Enligt djurskyddet och en massa andra föreningar så är trav
djurplågeri.
Tycker du att travet är djurplågeri? 

Linn

04.22



I brist på annat, en osminkad Linn.



Lilla Tessan sover så sött. Kul för henne att jag ska väcka henne
typ nu! MOHAHAHA! Skadeglädje.se :D

Kanonkväll

Idag har man varit hemma i själv tillsammans med Tessan. Mamma och pappa åkte nämligen tilll landet på morgonen, dem ska hämta det sista. Jag ville inte följa med, eller joo det ville jag till viss del, men jag vill inte lämna landet. Det känns fortfarande så himla overkligt. Konstig det kommer att vara när man inte kan åka dit längre.. :(


Aja.. dagen började med att ja och Tessan planerade vad vi skulle äta och handla till kvällen. Det tog ett väldigt bra tag då ingen utav oss visste vad vi ville ha. Det slutade med att vi valde kinamat. Tessan ringde Lisa och berättade om våra planer. Det slutade med att Lisa skulle följde med. Jag och Tess åkte till Ica Maxi med moppen innan och handlade det vi ville ha till kvällen. Typ chips och godis, ni vet.. Det vanliga "Lördagssnackset".Blev ganska tungt på moppen, botten skrapade nästan mot marken! Men vi lyckades iallafall.
Efter det så var jag och Tessan hemma och slappade, gjorde en pannkaka, jajamensan jag gjorde bara en. Sen så tog vi en massa flumkort på varandra. Skrattade som tusan!

På kvällen drog jag, Tessan och Lisa till Länna för att käka på kinaresturangen.  MUMS! Missade bussen när vi skulle hem, så vi tog en promenad till nästa station. Blev en massa skratt och en massa roliga bilder som jag måste gå igenom så snart som möjligt och sedan lägga upp på hemsidor och sådär. Men det orkar jag inte nu. Klockan är typ 4 nu. Iallafall, när vi kommit hem så kollade vi på Yes Man och käkade snacks. Filmen var bland det roligaste jag sett! Fy fan va skön Jim Carrey är alltså! Han är så himla härlig! När filmen var slut så drog Lisa hem och jag tog en lååång dusch. Sedan kollade jag och Tess på I taket lyser stjärnorna. Jag varnade Tessan att filmen var sorglig och det slutade med att vi båda satt med kudden i knät medan tårarna strömmade. Usch, den filmen är så hemsk. Man gråter nästan hela tiden. Tessan hade smink i hela ansiktet och jag satt med rödsprängda ögon.

Nu ska jag nog dra mig till sängen.. klockan är väääldigt mycket nu.
Ska väcka Tessan som somnat i soffan och be henne gå ner till sängen.
Hör av mig i morgon!

Linn


Självförtroende? Nej.

Sorry för kass uppdatering.
Skolan har iallafall börjat nu, rättare sagt i onsdags. Det var kul att möta alla igen, krama om varandra och prata om sommarlovet. Men det känns ändå inte som att jag har börjat i skolan igen, det känns bara som att man kommer dit för att man inte har något bättre för sig. Men det stämmer ju såklart inte.
Trodde att sommarlovet skulle få vissa personer att mogna lite, men det visar sig att det fortfarande är lika uppdelat i klassen. Det är liksom 3 gäng om man säger så. Jag gillar iallafall dem jag umgås med. Dem första dagarna har varit ganska lugna. En mjukstart liksom.  Men vi har iallafall fått reda på att vi ska ha 5 veckors praktik snart. Jag är faktiskt inte så förtjust i praktik, har ju så svårt för att prata. Och jag vill helst ha en kompis med mig. Det är inte kul om det bara är en massa äldre som jobbar på ett ställe och att det bara är jag som är under 20. Dessutom så känner jag mig meningslös på praktiker, man vet inte vart saker är eller hur man ska göra. Och om man gör fel så får man oftast skäll. Inte kul.

När folk har lärt känna mig ordentligt så kan dem oftast inte tro att jag är blyg utav mig. Men jag är faktisk extremt blyg och jag är extremt rädd för att prata.. Det är lättare att snacka med människor man aldrig sett förut än att snacka med någon som aldrig hört en prata innan. Därför blir det oftast så att jag står i utkanten och bara ler mot alla andra som en idiot. Det är liksom därför jag inte pratar - jag vill inte att folk ska se mig som en idiot. Saker jag tycker är roligt tycker oftast ingen annan är roligt och då blir det en sån där pinsam tystnad. Då känner man sig bara misslyckad. Jag vill ju har fler kompisar och att man kan följa med flera hem och bara umgås och snacka. Men det kan jag ju inte..
- Varför börjar du helt enkelt inte bara att snacka då?
Joo, det kan man undra. Men jag tror dem i min klass skulle bli jätteförvånade om jag öppnade munnen och sa något på t.ex en lektion. Det skulle troligen chocka människor. Men det är ju såklart att jag vill, jag vill ju att folk ska tycka om mig. Men ibland känns det fakiskt som att alla är med varandra och att jag är den som följer efter som en hund. Och jag gillar det inte.
Gud vad jag hatar att inte kunna prata!
Gud vad jag hatar att känna mig misslyckad.
Gud vad jag skulle vilja ha självförtroende...

Jag får helt enkelt göra det bästa utav sitiuationen.
Men jag är inte säker att jag kan, men jag måste försöka.

Linn


9.52

Nu är sommarlovet slut.
Ska dra tillbaka till Berga..


Ska dra till My nu så att vi kan käka tillsammans, sen så åker vi till skolan.
Ska faktiskt bli kul att träffa alla människor som man inte har sett på 2 månader.

Linn

NEW MOON

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD



OMG här är New Moon trailern i bättre kvalité!
Guuuud jag ryser när jag ser den.

Vad tycker ni om den?
Bättre eller sämre än Twilight trailern?

Måndag

Har precis käkat lite middag - kyckling med sallad och pasta. Riktigt gott. Kände dock att pastan blev som en klump i magen. Blev för mäktigt liksom. Idag har jag inte gjort ett dugg om jag ska vara ärlig. Vaknade vi 12 och sedan låg jag och mös i sängen, kollade på Twilight (igen) medan jag fixade mig.
Sedan åkte jag, mamma och Tessan till Willys och handlade lite smått.
Dagens händelser liksom.. Sms:ar just nu med Mysan, vi ska till Sundbyberg i morgon för att låsa upp hennes 3 mobil, och jag vet vart stället ligger någonstans så jag får bli guide helt enkelt. Haha, fett mobbat det där lät alltså! Ska ut med moppen en sväng och sedan mysa med Tessan. Hör av mig senare!

Linn

HAHA



Guuuud va rolig den här snubben är alltså! Följer hans blogg :)
"It's like Taylor Lautner going from playing a werewolf to playing a giant peach"
Hahahahahah, jag dör. Min humor. Jag upprepar:
MIN HUMOR! xD

Åhh,

Guud vad jag saknar att dra iväg till stan och bara.. SHOPPA! Asså kolla i affärer, köpa lite nytt, gå och fika.. Har ju inte haft några pengar på över en månad liksom. Abstinensbesvär! Måste skaffa pengar nu alltså! Har så mycket saker som jag ska köpa när jag får mina pengar. Ska ju få pengar när vi sålt landet och sen så blir det ju studiebidrag. NAJZ.

Saker som jag ska köpa:
- Lóreal Absolut Repair
- Läppstift Happy (Make up Store)
- Glosslips Wide (Make up Store)
- Foundation (Make up Store)
- Powder (Make up Store)
- Cover all mix (Make up Store)
- Face cool balm (Make up Store)
- Blemish & Spot remover (Make up Store)
- Sen så ska jag pierca mitt öra, lägger upp bild sen
- PLUS lite nya kläder

Haha, det blir ganska mycket nu när man skrev upp allt. Men om ni vill läsa lite mer om dem produkterna som jag ska köpa ifrån Make up Store och få lite tips själva så kan ni klicka här


Jiiiiiihooo! :D

Oh my god, jag skickade in en bild som jag ritat till en av mina favorit Twilightbloggare. Och vad fick man se när man kom hem? Joo, min bild - på deras hemsida! Gud va glad jag blev! Trodde inte att dem var så snabba! :D Tack så hemskt mycket Twicandy!

Kolla min bild här :D


Hej då

Det blir landet för min del idag iallafall..
Tessan ville & det blir 3 mot 1.
Så jag har väl inget annat val.

Orkar inte ta med mig datan.
Puss & Kram

Linn

..



Ställen du kan kontakta mig på:
Facebook
- Linn Hammarlund
Bilddagboken - Onlylinn
Hotmail - [email protected]
eller [email protected]

Min dröm -> Så gick det till









Denna bild hittade jag för några dagar sedan, kan inte sluta garva när
jag ser den. Asså jag garvar varje gång! Haha. Rob har inte rosa på sig, men en trikå :)
Kan ju vara anledningen til att jag drömde om Rob i liknande dräkt xD



Spelar ju Farmville som en idiot. Det är kor som man tar hand om
och det kan ju vara anledningen till att jag drömde om inplastade kor.

Och Robs's dansbild PLUS Farmville
blev helt enkelt
:



(Och inplastade kor förstås)
TACK FÖR TEORIN MIKAELA SÖTNOS!

Linn

NEW MOON



OH MY GOD! Jag kan inte andas för tillfället!
Summit har visat den första riktiga trailern till NEW MOON!
Skiit jag började typ gråta när jag såg den, jag skämtar inte! Det här har man liksom gått runt och väntat på, och nu är den första trailern här! Plus att det bara är 96 dagar kvar till premiären! Kan inte November komma nu! Ni måste tro att jag verkligen är en stor jävla twilightnörd, och jag ska erkänna att jag faktiskt är det! Jag ÄLSKAR allt som har med The Twilight Saga att göra! Man har liksom läst alla böckerna, man kollar alltid in senaste nytt på en massa Twilightbloggar och nu.. Aaa, nu är första trailern här. Första beviset på att New Moon snart kommer att visas på bio! Jag såg Twilight 9 gånger på bio, och typ 10000 gånger på Dvd.. och nu kommer ÄNTLIGEN nummer 2 att komma! Ohh, kommer att gråta när det står i tidningen att New Moon kommer att ha biopremiär.. Och sen så ska jag ju kanske gå på den riktiga premiären! Håller tummarna att min moster lyckas med att fixa dem via sitt jobb! Fatta coolt!!?

Nu måste jag lugna ner mig.
Andas Linn, andas.
Seriöst så höll jag andan under hela trailern.
Kommer troligen bättre kvalité inom kort!

Linn

Svar på kommentarer:



Postat av: Linnéa

Usch, Marcos sparkade mot mig också när jag skulle lyfta för att kratsa. Han har mugg så det gör ju ont för honom när man pysslar med den :( </3

Svar:
Joo, Lotta berättade det för mig efteråt. Han svarar tydligen inte på medicinen så han får gå utan. Han är jättekänslig och han vill inte att någon ska röra. Och där kommer jag som värsta idioten och försöker att kratsa. Han höjer hoven jättehögt så jag sket i att försöka igen. Men sen så liksom trycker jag fast stryckkappan, snacka ont han måste fått! Han reagerade liksom när man borstade löst, hur ont gör det inte då med stryckkappan liksom? Jag blev livrädd när han började sparka för att få loss den.. Men det löste sig ju som tur är. :) Sätta upp en lapp kanske? Jag hade ju liksom ingen aning xD

Linn


Drömmar

Efter att jag skrivit om min knasiga dröm så började jag fundera mer på just drömmar. Jag har nämligen hört att det man drömmer är sådant som skett under dagen. Alltså på ett ungefär. Vilket fick mig att fundera ännu mer på varför min tidgare dröm var så himla annorlunda..

1. Jag har inte Robs MSN. (Önskar dock att jag hade)
2. Rosa sparkdräkt? När såg jag det senast?
3. Robottdans? Haha
4. Kor? Kor inplastade?

Var får jag allt ifrån?

Linn


..

Haha, alla typ mobbar mig för min dröm.
Skrev jag inte att jag inte ville bli mobbad?
HAHAHA, men jag e lite knasig ^^

Uppdatering

Oj vad dagarna flyger fram! Nu är det Onsdag igen, men det känns som typ Måndag. Den här veckan har iallafall varit riktigt bra om jag får säga det själv. Ett minus är regnet som fallit dessa 2 senaste dagarna. Inte kul, sol vill vi ha! Men iallafall..

Måndag:
Oh my god, träffade sötaste Mikaela! Ett helt jävla halvår sedan vi träffats senast! Vi måste träffas oftare gumman! Mikaela kom iallafall hem till mig vid 12 ungefär. Hon skulle ringa när hon var i Farsta men istället fick man sms om att hon stod vid trappan 2 minuter ifrån mig. Vid det tillfället stod jag i underkläder och fönade håret. Så det var bara att slänga på sig första bästa klädesplagget och springa dit. Runt hörnet såg man en söt men vilsen Mikaela, så himla kul att se henne igen! Har alltid kul med henne. <3
När jag och Tessan var färdigfixade och efter att Lisa kommit så drog vi upp till centrum för att handla lite fika. Mumsiga kakor och dricka blev det. Sedan drog vi till Sjöängen för att bada! Jag & Mikaela tog moppen medan Tess & Lisa gick/cyklade. Vi började med lite fika innan vi drog på oss bikinin för att bada. Jag var först i :) Riktigt skönt i vattnet. Vi badade i typ en timme och sedan gick vi upp och bara mös på berget. Mycket skratt blev det!
Väl hemma grillade vi, mamma totalmisslyckades med grillen när hon la på köttet som var fyllt med olja på grillen = grillen brann! Lyckligtvis stoppade vi branden och kunde efter det grilla. MUMS! Mikaela låg och softade i hängmattan medan jag och Tess låg i gräset.
På kvällen drog vi till My & Lisa för att hämta en bok. Stannade där en liten stund innan vi åkte hem. Lisa följde med oss då. Jag, Mikaela och Lisa gick upp till mitt rum och snackade. Mysigt. Sedan kollade vi på Scary Movie 3. Skrattar alltid åt den filmen xD Sedan skjutsade vi hem Mikaela vid halv 12 tiden. :(

Tack för en underbar dag Mikaela!
Love yah!

Tisdag:
Vaknade vid 12 tiden av att Lisa smsade mig och frågade om jag & Tess ville med dem till Farsta. Vi tackade ja, men Tessan hittade inte sitt busskort. Så vi tog moppen. Vi kom ganska sent efter att vi blivit tvugna att snacka med mamma och be henne om pengar. Har haft ganska dåligt med det senaste tiden.. Men vi kom iallafall iväg.
I Farsta så skulle Lisa och My hitta lite nya kläder, men vi var inte där så speciellt länge. Efter ett besök på Mc Donalds så drog My iväg med några kompisar och vi alla tappade lusten att liksom vara där.. Men jag, Tess och Lisa gick runt lite. Drog till Åhlens där jag hittade lite höstsaker som jag vill ha. Måste bara ha pengar först xD
På kvällen drog jag och Tessan till Ica Maxi med moppen. Där försökte jag desperat hitta en burk så att jag skulle kunna köpa en cheeseburgare. Hittade dessvärre ingen, men Tessan hittade 1 krona. Så det blev en cheeseburgare för våran del. På vägen tillbaka fick Tessan övningsköra lite.

Onsdag:
Vaknade upp efter en jätteunderlig dröm. Robert Pattinson var iallafall med i den. Drömmen handlade typ om att vi var kompisar. Helt plötsligt var vi i en lada där korna var täckta med plastpåsar. Sedan blev vi jagade av en dam med paraply in på ett torg. Helt plötsligt hade Robert en chockrosa sparkdräkt! (?) Han dansade robottdansen och distraherade tanten som jagat oss så att jag kunde fly därifrån. Han kramade om mig och sa: "Du har min msn". Sedan vaknade jag.
HAHAHAHAHAHA! Jag minns allt i detalj, jag ljuger inte.
Allt jag skrivit är sant. Tro det eller ej. Snacka mysko..?
Mobba mig inte!

Sen drog iallafall jag, mamma och Tessan till Farsta för att köpa en ny tröja till mig. Tessan fick en hon också. Skitsnygga om jag får säja det själv. En stor, puffig svart & vit randig.

Sen drog jag till stallet. Fick Marcos. Allt gick jättebra när jag fixade honom, förutom när jag satte på hans bakstryckkappa. Tydligen är han sjuk på det benet och man får absolut inte röra sårskorporna. Det visste inte jag. Så jag drog ju såklart på den där stryckkappan. Och hans hov bara flög emot mig i en jävla fart! Jag vet inte hur, men min instinkt gjorde så att jag kastade mig bakåt och in i väggen för att undkomma en spark i huvudet! Jag hade inte en blekaste aning om varför han gjorde som han gjorde! Marcos hade iallafall jätteont eftersom att det tryckte mot hans sår, så han sparkade runt omkring sig. Tessan hämtade Lotta som tyckte att det var otroligt att jag ens fått på den. Men vi lyckades iallafall få bort stryckkappan.
Lektionen gick inte alls bra, tycker iallafall jag. Marcos var jätteseg och jag fick ont i huvudet eftersom att det var jättevarmt i ridhuset. Galoppen var jättejobbig och han saktade av hela tiden.. Men så är ju Marcos. Traven och så gick helt okej.. men jag är inte så jätteförtjust i Marcos.  Nästa vecka ska vi iallafall på uteritt. Det kan bli riktigt kul.

Linn

..

Nyss kommit tillbaka ifrån badet.
Mikaela ligger på sängen och vi ska dra ut nu. :)
Sms:a om det är något -> 0739756473

Småsaker ifrån Twilight.

 
Hur kommer det sig att en Indian har en cowboy hatt? Är inte dem typ.. fiender?


 
Om ni kollar på filmen under scenen när Edward kör förbi Billy Black, ser det inte ut som att  Edward vinkar åt Billy då? Eller inte vinkar, men han höjer handen? Edward likes Billy?


Sekunden efter att Bella kommer in i Cullens hus så bah: "This is uncredeble!" *stavning?* Borde man inte kolla runt lite innan man säger så? Borde man inte gå runt lite i huset innan man yttrar sig om hur det ser ut? Eller är det jag som har fel? :)


MJAU!



I meen, hur kan man inte tycka han e snygg?
Får gåshud när jag ser på twilight.. Grr!! <3

Söndag

Hej alla!
Kom hem ifrån landet idag. Vi packade ihop det mesta utav det som ska hem. Resten blir nästa helg antar jag. Allt blev liksom så himla mycket verkligare när man packade ner alltihop.. Huset blir allt tommare och tomare. Eko när man pratar har det blivit också. Jag vill inte sälja längre! Landet tillhör oss, vi har ju liksom byggt det från grunden! Det finns minnen som ingen kan förklara eller förstå, det är liksom en massa minnen från när man liksom vuxit upp där. Vi har ju för tusan haft det i 10 år. Det sätter märken i hjärtat. Men mamma och pappa verkar inte förstå det. Dem har ju liksom varit vuxna under hela tiden vi haft det.. jag var liksom 6år gammal när vi först kom dit.. När vi bodde i en husvagn mitt i skogen. Man sprang runt med nakna fötter och klagade sedan om hur ont det gjorde att trampa på kottar och grenar. Tillsammans byggde vi sen en liten stuga. Vilket då var som värsta lyxvillan för oss! Större utrymme för familjen. Sedan bestämmde vi oss för att skaffa ett stort hus. Vi fällde typ 500 trän och varje träd vi fällde gjorde vi till plankor som vi använde till huset. Det stora huset tog ett bra tag att göra, jag och Tessan kollade mest på.
Men vi lyckades.
Vi gjorde det tillsammans.
Som en familj.
Minnen skapades..


Och nu ska vi bara sälja det helt plötsligt? Det är inte okej! Förlåt mamma och pappa men jag verkligen hatar er för det här, visst.. pengar kan bli kul att få och att vi ska till Thailand i vinter men.. Jag vet inte.. Jag orkar verkligen inte, jag kommer inte klara av att lämna nyckeln till dem nya ägarna och sen åka därifrån. Usch...

Nää, nu ska jag kolla färdigt på Twilight och sedan sova.
Mikaela time tomorow! :D *stavning?*

MIN HUMOR



HAHAHAHA! *ligger på golvet*

Fredag

Orkar inte blogga just nu.. ska ta en cider som pappa köpt till mig och kanske ta en promenad tillsammans med syrran. Kan bli skoj. Familjen har haft en liten "kräftskiva" idag och man har proppat i sig mat. Usch.

Nu är det iallafall spikat att jag och Mikaela ska träffas på Måndag! YIPPIE! Har ju inte sett sötot på ett halvår (?) och det ska bli sjukt kul att se henne igen! Hon ska iallafall komma hem till mig och sen så ska vi typ bada och bara chilla tror jag :) Sjukt najs iallafall <3

Aja, ska ta en promenix nu.
Föressten så e jag sjuukt sugen på chips..
Stackarsstackars mig :(

Linn 

00.16

Sitter just nu och kollar på Paradise Hotel, Mads åkte precis ut och jag kommer faktiskt sakna honom. Han var rolig :) Aja, hejar iallafall på Gleager så det spelar ingen roll ^^
Det blev inget bad på kvällen. My & Lisa var i stan längre än väntat. Men vi får se om vi kanske kan göra det någon annan dag i stället. Ska be mamma köpa några cider om vi ska bada. Xide in my heart. Haha :D Men ni får ha en kväll allihopa!

Linn

Torsdag

Hej allihopa!
Nu är man trött i fossingarna, har nämligen gått typ hela stan idag tillsammans med My, Lisa och Tessan. Lisa fyller nämligen 18 bast idag och därför åkte vi till riddarholmen för att fika. Vi sjöng till och med! :D Lisa goes röd som en tomat. Sedan satt vi vid kajen och njöt av det underbara vädret, doppade fötterna i vattnet och bara mös. Satt och snackade om allt och inget medan vi solade och skrattade. Men solen gassade verkligen på så vi drog sedan på "utflykt" i stan. Riktigt kul! Kollade runt i affärer och surplade slushis. :)

Senare så åkte jag och Tessan hem, My och Lisa skulle nämligen vidare för att fira Lisa på en resturang. På vägen hem så klättrade jag i äppelträd för att jag ville ha ett äpple som var typ högst upp. Smakade skit så det var egentligen väldigt onödigt. Men vad ska man göra? Jag ville ha ett äpple helt enkelt.
Ska kanske träffa My & Lisa senare för att bada :D Det beror på när dem kommer hem och om dem fortfarande vill. *Håller tummarna*. Nää,  nu ska jag & Tess typ åka moppe. Man känner hur uttråkad hon är, hon sitter nämligen precis bredvid mig med ett uttråkad min.

Aja, hörs senare!
Linn

Onsdag



2 stycken misslyckade bilder, menn jag bjuder på dem iallafall.
Första bilden var inte planaerad då Tessan bara tryckte på knappen när jag inte var berädd.

Hittills så har dagen varit väldigt trist. Städat och städat hela dagen, inte kul! Men nu är det iallafall färdigt och mitt rum är 2 Ica påsar lättare. Man har liksom sparat en massa onödiga saker som man inte tänkt så speciellt mycket på. Att städa är trist som satan, men om man har musik så blir det lättare. Laddade ner nästan hela skivan "Absolut Rock anthems", har velat ha den skivan ett bra tag nu, så jag laddade ner igår. Så man har städat i takt med ZZ tops och Kiss. Sjukt sköna låtar faktiskt! Köp eller ladda ner som jag gjort, låtarna äger ;D

Ska kanske träffa Lisen ikväll tillsammans med Tess, men jag vet inte. Ska troligen köpa en sista sak till Lisa idag. Om jag får för mamma :) Nyfiken Lisa? I morgon får du se! Men nu ska vi upp och handla. Sen ska jag och Tessan troligen köra runt med moppen :) Så kul nu när den är lagad :D

Linn

Linn berättar,



Linn listar 5 utav dem bloggar jag följer:
1. Twilightnews.se --> Twilightnörd? Här finns senaste nytt.
2. Sagathetwilight.blogg.se --> Ännu en Twilightsida med senaste nytt..
3. Gaybloggen.com --> Snubben är så jävla skön. Man skrattar nästan hela tiden.
4. Kissies.se --> Ytlig och bitchig så in i helvete, men jag kan ändå inte sluta läsa..
5. Foki.blogg.se --> Söt brud med underbart hår och underbar känsla för stil.

Tisdag

Hej läsare!
Idag drog jag och Tessan till Farsta, vi skulle nämligen köpa en present till Lisa. Vi fick skramla ihop pengarna vo hade och sedan bar det av. Pappa lagade moppen igår, så vi åkte såklart med den till Farsta. Den blir ju såklart segare när vi är 2st samtidigt på den, men den går iallafall att åka på. Bättre än inte alls.
I Farsta gick vi runt och kollade i dem flesta affärerna. Vi var inte där så speciellt länge. När vi kollat runt en stund så blev det cheeseburgare på Mcdonalds. Magarna lät som spinande katter. Riktigt gott var det iallafall. Sedan gick vi runt lite till och kollade. Hittade iallafall det vi sökte.

Väl hemma så var det middag och sedan bestämmde vi oss för att åka till ett bad som vi åkte förbi tidigare idag. Jag och Tessan tog moppen medan mamma och pappa tog bilen. Jag vann både resan dit och hem. Tog småvägar så :) Var skitskönt i vattnet, men jag badade inte så speciellt länge iallafall. När jag badade så sved nämligen min hand så in i helvete! Jag brände mig nämligen på avgasröret på moppen när jag skulle låsa den. Riktigt duktigt Linn. Verkligen. Såret är inte alls lika stort nu som det var tidigare, men det gör fortfarande ont. Hoppas att det blir ett ärr. Det skulle vara coolt. Hahah, normal man låter då!

Men jag har helt enkelt haft en riktigt bra dag!
Hoppas att ni också har haft det!
Linn

02.37

Kass uppdatering, jag vet.
Ska bli bättre. Har helt enkelt inte haft lust.
Men jag ska bättra mig, jag lovar det!
Linn

RSS 2.0