Uppdatering

Oj vad dagarna flyger fram! Nu är det Onsdag igen, men det känns som typ Måndag. Den här veckan har iallafall varit riktigt bra om jag får säga det själv. Ett minus är regnet som fallit dessa 2 senaste dagarna. Inte kul, sol vill vi ha! Men iallafall..

Måndag:
Oh my god, träffade sötaste Mikaela! Ett helt jävla halvår sedan vi träffats senast! Vi måste träffas oftare gumman! Mikaela kom iallafall hem till mig vid 12 ungefär. Hon skulle ringa när hon var i Farsta men istället fick man sms om att hon stod vid trappan 2 minuter ifrån mig. Vid det tillfället stod jag i underkläder och fönade håret. Så det var bara att slänga på sig första bästa klädesplagget och springa dit. Runt hörnet såg man en söt men vilsen Mikaela, så himla kul att se henne igen! Har alltid kul med henne. <3
När jag och Tessan var färdigfixade och efter att Lisa kommit så drog vi upp till centrum för att handla lite fika. Mumsiga kakor och dricka blev det. Sedan drog vi till Sjöängen för att bada! Jag & Mikaela tog moppen medan Tess & Lisa gick/cyklade. Vi började med lite fika innan vi drog på oss bikinin för att bada. Jag var först i :) Riktigt skönt i vattnet. Vi badade i typ en timme och sedan gick vi upp och bara mös på berget. Mycket skratt blev det!
Väl hemma grillade vi, mamma totalmisslyckades med grillen när hon la på köttet som var fyllt med olja på grillen = grillen brann! Lyckligtvis stoppade vi branden och kunde efter det grilla. MUMS! Mikaela låg och softade i hängmattan medan jag och Tess låg i gräset.
På kvällen drog vi till My & Lisa för att hämta en bok. Stannade där en liten stund innan vi åkte hem. Lisa följde med oss då. Jag, Mikaela och Lisa gick upp till mitt rum och snackade. Mysigt. Sedan kollade vi på Scary Movie 3. Skrattar alltid åt den filmen xD Sedan skjutsade vi hem Mikaela vid halv 12 tiden. :(

Tack för en underbar dag Mikaela!
Love yah!

Tisdag:
Vaknade vid 12 tiden av att Lisa smsade mig och frågade om jag & Tess ville med dem till Farsta. Vi tackade ja, men Tessan hittade inte sitt busskort. Så vi tog moppen. Vi kom ganska sent efter att vi blivit tvugna att snacka med mamma och be henne om pengar. Har haft ganska dåligt med det senaste tiden.. Men vi kom iallafall iväg.
I Farsta så skulle Lisa och My hitta lite nya kläder, men vi var inte där så speciellt länge. Efter ett besök på Mc Donalds så drog My iväg med några kompisar och vi alla tappade lusten att liksom vara där.. Men jag, Tess och Lisa gick runt lite. Drog till Åhlens där jag hittade lite höstsaker som jag vill ha. Måste bara ha pengar först xD
På kvällen drog jag och Tessan till Ica Maxi med moppen. Där försökte jag desperat hitta en burk så att jag skulle kunna köpa en cheeseburgare. Hittade dessvärre ingen, men Tessan hittade 1 krona. Så det blev en cheeseburgare för våran del. På vägen tillbaka fick Tessan övningsköra lite.

Onsdag:
Vaknade upp efter en jätteunderlig dröm. Robert Pattinson var iallafall med i den. Drömmen handlade typ om att vi var kompisar. Helt plötsligt var vi i en lada där korna var täckta med plastpåsar. Sedan blev vi jagade av en dam med paraply in på ett torg. Helt plötsligt hade Robert en chockrosa sparkdräkt! (?) Han dansade robottdansen och distraherade tanten som jagat oss så att jag kunde fly därifrån. Han kramade om mig och sa: "Du har min msn". Sedan vaknade jag.
HAHAHAHAHAHA! Jag minns allt i detalj, jag ljuger inte.
Allt jag skrivit är sant. Tro det eller ej. Snacka mysko..?
Mobba mig inte!

Sen drog iallafall jag, mamma och Tessan till Farsta för att köpa en ny tröja till mig. Tessan fick en hon också. Skitsnygga om jag får säja det själv. En stor, puffig svart & vit randig.

Sen drog jag till stallet. Fick Marcos. Allt gick jättebra när jag fixade honom, förutom när jag satte på hans bakstryckkappa. Tydligen är han sjuk på det benet och man får absolut inte röra sårskorporna. Det visste inte jag. Så jag drog ju såklart på den där stryckkappan. Och hans hov bara flög emot mig i en jävla fart! Jag vet inte hur, men min instinkt gjorde så att jag kastade mig bakåt och in i väggen för att undkomma en spark i huvudet! Jag hade inte en blekaste aning om varför han gjorde som han gjorde! Marcos hade iallafall jätteont eftersom att det tryckte mot hans sår, så han sparkade runt omkring sig. Tessan hämtade Lotta som tyckte att det var otroligt att jag ens fått på den. Men vi lyckades iallafall få bort stryckkappan.
Lektionen gick inte alls bra, tycker iallafall jag. Marcos var jätteseg och jag fick ont i huvudet eftersom att det var jättevarmt i ridhuset. Galoppen var jättejobbig och han saktade av hela tiden.. Men så är ju Marcos. Traven och så gick helt okej.. men jag är inte så jätteförtjust i Marcos.  Nästa vecka ska vi iallafall på uteritt. Det kan bli riktigt kul.

Linn

Kommentarer
Postat av: mikaela

Love you mupp!

HAHAHAHAHAH vilket äventyr sen ba: du har min msn!

HAAAA!!

2009-08-13 @ 02:07:23
Postat av: Bellan

hahaha fan vilken dröm gumman xD<3

2009-08-13 @ 03:14:35
Postat av: Lisa ^^

Seriöst, du har de sjukaste drömmarna xD Vad pågår egentligen i ditt huvud? :P

<3

2009-08-13 @ 12:55:27
URL: http://liisiish.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Usch, Marcos sparkade mot mig också när jag skulle lyfta för att kratsa. Han har mugg så det gör ju ont för honom när man pysslar med den :( </3

2009-08-14 @ 11:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0