Hiss eller diss?


Linn filosoferar.

Hej, jag sitter i skolan tillsammans med Madde.
Hennes mobil surrar av vibrationer.
Madde skrattar förtjust när jag läser högt.


Madde försöker förklara ett ord, men det går sådär.
Jessica sitter vid datan bakom oss.
Hon är tyst.


Jag känner mig ganska cool som läser högt.
Som Johan gjorde idag på Svenskan.
Coolare än mig finns inte.


Matte senare.

Inte lika coolt.

Skolan.

Sitter i skolan just nu, väntar tills det är dags att dra till busshållplatsen och vänta i kylan. Dagen har gått relativt snabbt idag - skönt. Det är ju faktiskt redan Torsdag, på den första veckan i skolan. Idag fick vi träffa våran nya idrottslärare också, jag tror att han kommer att vara riktigt bra för oss. Men efter allas beskrivningar av honom så hade jag föreställt mig värsta miffot, men han var inte alls det..
Första lektionen gick iallafall ut på att vi hade ett tungt mage och rygg - pass. Ganska jobbigt, men det kändes ändå skönt när man var klar. Svårt att förklara.. Man kände iallafall att man hade gjort något om man säger så.

Aja, måste dra till bussen!
Ciao!

HAHAHAHAHAHAH!


Saknar..



Min fina fina Hero. Det var praktiskt taget du och jag. Du var en av mina favorithästar, och du var så himla underbar! Nu är du inte längre kvar på Blåkulla.. Nu är du i Danmark och lever pensionärlivet, om du nu ännu lever så vill säga.. Vi hade våra tvister, bland annat när det gällde din galopp.. Galoppera två språng, sakta av till slängtrav, galoppera två språng.. Men vissa lektioner bara fungerade det. Allt gick helt plötsligt klockrent. Och det var efter dem lektionerna som man verkligen insåg hur underbar du faktiskt var! Alla sa att du såg ut som en ful gammal travare, men det var du definitivt inte! Du var bäst!

Du var den första stora hästen som jag red. Och det var på den
här hopptävlingen! Älskar när du kommer mot sista hindret i filmen,
öronen rakt fram, ökad galopp och taggad!

Älskar dej.

Vem?

Postat av:

UPPDATERA!!!!!

2010-01-09 @ 18:13:53

--------------------------------------------------

Det är ju kul att man ser att folk läser, men jag har faktiskt inte haft någon som helst lust att blogga senaste tiden. Sorry, men så är det. Det är säkert du Lisa som har kommenterat men.. Jag hade fått fler kommentarer från helt okända människor, och det är ju roligt! Frågan är bara.. hur hittade ni min blogg? :)

Linn

RSS 2.0