Onsdag

Hoppas att alla har haft en bra Onsdag.
Det har jag haft iallfall. Massa skratt, solsken, härliga vänner och en massa flum.
Alltså ganska vanligt när man är tillsammans med My och Lisa <3 :)


Mikaela!
Jag tycker exakt som dej när det gäller paljetter!
Har faktiskt ett linne med paljetter :D NAJZZZZ!


Tisdag

Hemma nu.
Packade upp litegrann innan vi drog till en resturang och svullade oss lite. Fläskmedaljonger med potatisgratäng, mums säger jag bara! Var där en stund och drog sedan och handlade lite smått innan vi drog oss hemåt. Packade upp ännu mer hemma och mamma satte på första tvättmaskinen. Kläderna måste ju vara rena tills på Torsdag igen.

I morgon så blir det tydligen stan tillsammans med My, Lizzie, Lisa och Tessan om jag uppfattat allt. My och Lizzie ska pierca sig och sen ska vi göra något annat, men jag lyssnade inte riktigt när jag pratade med Tessan om det hela. Ska iallafall bli kul att träffa alla igen. Lizzie har man ju inte träffat på aslänge och samma sak när det gäller My och Lisa.


Ska kolla på Paradise Hotel och sen ska
jag sova, upp tidigare i morgon.
Linn

..

Familjestämmningen är inte på topp.
Mamma och pappa bråkar.
Pappa vill inte upp till landet mer.
Arga blickar.
Sorgsna suckar.
...

Ska iallafall in i bilen nu.
Hör av mig senare!
LInn

Måndag


En av mina favorit bilder :)

Jag vet inte varför, men jag har tänkt väldigt mycket på Twilight senaste tiden. Okej, mer än vanligt.. Jag vet inte hur jag ska förklara men vart jag än går ser jag saker som påminner mig om Twilight sagan.

 "Wow, den där bruden var jävligt blek, vampyr kanske?"
"Den där skogen ser lite spöklig ut, ungefär som den i Twilight filmen!"


Asså det är sjukt. Sen jag såg dem nya klippen ifrån New Moon så har jag blivit ännu mer beroende. Jag läser tredje boken för femtioelvfte gången och varje gång jag öppnar boken och slukar dess handling så känner jag mig lycklig. Det är ju i för sig bra att man är lycklig, men.. Jag vet inte riktigt. Men för varje dag längtar jag ännu mer tills New Moon ska komma på bio. Men det gör säkert alla twilightfans.

Aja, dagen har varit bra här uppe på landet. Åkte till Singö om jag minns rätt.
Och där tog vi en promenad och kollade på vattnet och fantiserade om att ha hundar och en massa andra. Sen har jag och tessan bestämmt oss för att tatuera en liten svamp på sidan av handen. Liksom som en syskongrej. Fett sött det skulle bli. Kan se det framför mig. :)

Hoppas att ni andra har haft en bra dag.
Linn

Modetrender



Modetrenderna vidarutvecklas och för tillfället är Paljetter högst upp på
"Måste ha"-listan. Klänningar, linnen, shorts med mera ska enligt trendmätaren
vara snyggt med lång kavaj med mer diskret färg och tygsort.

Vad tycker Du om denna trend?
Hiss eller Diss?

Söndag

Skrev ett skitlångt inlägg, men det försvann!
Fy fan vad sur jag blir,
blogghelvete!

Men iallafall. Har varit väldigt oaktiv här på bloggen. Ledsen för det. Jag ska skärpa mig, men det händer ju inte så speciellt mycket fär uppe på landet. På tal om landet så är det iallafall sålt nu. Trist, jävligt trist. Kommer att sakna alla stunder man har haft här uppe. Alla sommarkvällar, promenader, baddagar, smultronplockningar, fester, Älmsta Natta, loppmarknader, fisketurer, skratt och gråt. Alla minnen helt enkelt.
Och nu.. helt plötsligt är allt över på en sekund och helt plötsligt kommer vi inte ha chansen att komma hit upp längre. Det kommer att kännas konstigt..

Håller på att fundera ut fler motiv till Twilighttävlingen jag ska vara med i.
Har skissat upp några utav dem, men jag har fler idéer i huvudet. Men jag vet inte hur jag på bästa sätt ska få ner dem på pappret. Ska också ut och köpa papper, målafärg och nya pennor så att det blir snyggt också. Vill ju för tusan vinna! Ska till ett av bibloteken för att ställa en viktig fråga angående tävlingen. Frågan är avgörande för hur hela min bild ska se ut, så jag måste snacka med dem så snart som möjligt. Nyfiken på frågan? :)

Aja, ska ner och tvätta mig nu.
Linn


NEW MOON! <3


Tisdag

Idag vaknade man av att att det bankade på väggen vid mitt fönster. Sedan såg man en skugga av någon utanför fönstret, och dem som varit i mitt rum vet att det är på tredje våningen. Så jag blev jätterädd! Sedan hörde man skuggan ropa "Lasse! Kom upp här är du snäll!" Jag bah: WHAT!? Men det visade sig vara några bygg-snubbar som fixar någonting på taket utanför mitt fönster. Men innan jag fattade det så låg jag i sängen och skakade! Hahah, mesig man kan vara!
Dagen har annars varit väldigt händelserik. Åkte först till Nacka strand där vi kollade lite på båtar (Kolla kursiva*) Var ganska trevligt där, åkte bland annat en hiss som åkte uppåt på diagonalen. Den var fett rolig, men Tess tyckte den var läskig. Synd att den gick så långsamt bara. ^^ När vi kollat på båtar och sådär så tog vi färjan till Waxholm. Var riktigt länge sedan jag var där, det är grymt vackert där. Kollade runt lite i hamnen på båtarna och sedan kollade vi runt i staden. Käkade en glass och matade fåglarna. Tessan fick verkligen kontakt med fåglarna då dem satte sig i hennes händer när hon ropade på dem. Tog en massa bilder som jag snart ska lägga upp, liksom de andra jag tagit denna vecka. Det är bara jag som är lite seg när det gäller att förminska dem.


* Mamma och pappa vill nämligen skaffa en båt nu när vi ska sälja landet. Dem vill att vi ska åka Göta kanal nästa sommar. Vi ska ha visning nu på Söndag.. Hoppas att det bli en bra budgivning. Så att vi får mycket pengar. I såfall kommer vi att åka utomlands också. Det skulle vara kul, Bahamas here I come!


Måndag

Idag var jag väldigt seg, vaknade klockan halv 2 av att telefonen ringde. Om den inte gjort det så skulle jag troligen ha sovit bort hela dagen. Mamma, pappa och Tess drog in till stan tidigare på mogonen för att kolla på båtar eller något sånt, och eftersom att jag somnat typ 5 kvällen innan så var tanken att gå upp vid 9 tiden inte så speciellt lockande. Uppenbarligen så somnade jag om.

När alla kommit hem så ville Tess att jag skulle åka med henne till Farsta och träffa Amanda Rönvall. Sen ringde även Sussie och sa att hon, momor och morfar skulle dit. Så jag bestämmde mig att åka med. När jag satt i mitt rum och gjorde mig i ordning så kommer mamma upp till mig och frågar om jag vill med till Schweitzebadet och ta ett dopp. Tessa blev ganska upprörd och undrade varför ingen frågade henne. Blev en liten diskution men det slutade med att hela familjen plus Amanda åkte dit för att bada.
På badet så blåste det inte alls lika mycket som det gjorde igår, vattnet var varmare och kiosken var öppen ^^ Låg i vattnet i säkert en timme, käkade lite chips, badade i någon timme till innan vi sedan åkte hem. Var helt enkelt en riktigt skön dag. Hoppas att ni också har haft en bra Måndag!

Kram och Kräm


Söndag

Idag åkte familjen till Dalarö tillsammans. Åkte förbi Schweizebadet, hade dessvärre inga badkläder så det fick bli benen i vattnet bara. Syrran därimot kastade sig i med underkläderna. Men vattnet var sjuukt varmt så vi ska kanske dit hela familjen i morgon. Kommer troligvis ha med picknick och sådär. Tror att det kommer bli hur mysigt som helst, men vi kommer bara åka ifall det blir bra väder. Så jag håller tummarna.
På Dalarö var vi bara en liten stund, åkte mest runt och kollade och käkade en glass i hamnen innan båten kom. Dalarö är hur underbart som helst, iallafall på sommaren. Små hus med vita staket och blomsterrabatter fyllda med mängder med blommor. Hur sött som helst. Skulle kunna tänka mig att bo där.. på sommaren.

Till middag blev det grillad kyckling med coscos och sallad. Mums! Tessan käkade typ ingenting, hon skulle nämligen vidare till Sjöängen och grilla med sina kompisar. Så man blev ensam hemma och uttråkad som satan. Bråkade lite med mamma på kvällen. Måste sluta mucka gräl hela tiden med henne, det brukar vara jag som startar allt ^^ Men ibland kan det vara skönt att bara skrika och skälla ut någon för absolut ingenting. Jag är underlig, jag vet. Tog en promenad och mötte Tessan senare på kvällen. Skönt att komma ut en stund: Jag och Tessan fortsatte att vara ute efter att vi lämnat hennes saker hemma. Gjorde inget speciellt. Mös bara, eller.. vi gick mest omkring bara. Skönt iallafall.

Som sagt, håller tummarna att vädret blir bra i morgon!
Ha det bra allihopa!
Kram och Kräm

Lördag

Idag drog jag och Tessan till stan igen. Vi gick på bio, vi såg filmen "The Proposal" med Sandra Bullock och den där sjukt heta snubben som jag inte minns namnet på. Filmen var bra, man skrattade typ hela tiden! Eller.. jag gjorde det och jag har ju udda humor. Vilket jag är känd för. Innan vi såg filmen käkade vi på Donken och sedan gick vi runt innan filmen började. Jag hittade en Superman-tröja! Jag har letat efter en sådan hur länge som helst, och nu hittade jag en äntligen. Vet inte riktigt varför jag velat ha en, men.. dem är coola helt enkelt.
Efter filmen så var 99% av alla affärer stängda, men inte Åhlens city. Så jag och Tessan drog in dit. Kollade på alla våningsplan och tog en massa kort och flummade oss. Tessan ville ha väskor och jag dreglade över alla underbara smycken. När man är och fönstershoppar så önkskar man verkligen att man vore rik. Usch vad jag skulle shoppa då! Hittade bland annat min månadssten i ett smycke. Först drogs jag till den bara för att färgen påminnde om Edwards ögonfärg i Twilight, hihi (a), att det var min månadssten var ju bara ett plus i kanten! Ska köpa den så fort jag har pengar! Lägger upp en bild nedanför. Visst är den fin?

Har iallafall haft en riktigt bra Lördag!
Hur har eran varit?
Går bra att svara anonymt också :)


    


Hunden på bilden träffade vi på stationen när
vi skulle hem. Söt va? Endast 9 veckor, :)

Kram och Kräm

Bilder

Bilder ifrån i Fredags när jag var i stan tillsammans med Tess & Sussie.
Tog bara dem ifrån Butterics. Plus en bild ifrån en skoaffär
där jag hittade ett par skor i storlek 50 XD




  
   
  

..

Ska åka in till stan och gå på bio tillsammans med Tessan.
Kommer säkerligen bilder och inlägg senare i kväll. :D
Kram och Kräm

P.S Trevligt att man fått nya besökare!
Välkommna :)

..

Bilder ifrån dagens händelser kommer förmodligen att läggas upp inom kort!
Kram och Kräm

Fredag

Hej sötnosarna som besöker mig.
Denna Fredag spenderades på stan tillsammans med Sussie och Tess. Tess skulle få ett par skor av Sussie, i present. Och jag blev såklart medbjuden, men mig gör det inget. Hade ändå inga planer för idag. Tess hittade ganska snabbt ett par sommarskor som hon ville ha, ett par vita Nike-ballerina. Efteråt gick vi längst Drottninggatan och tog en fika. Riktigt trevligt. Sussie sa att Tess skor hade kostat mer än vad min present gjort förra året och ville därför köpa ett par nya skor till mig med, mig spelade det ingen roll men jag tackar ju inte nej till ett par nya skor om man säger så. Vi promenerade längst drottninggatan tillsammans och kollade i en massa affärer på vägen. Bland annat In & Finn, Butterics och en del andra småaffärer. Gillar verkligen stan. Iallafall idag, solen kom ju faktiskt fram ett tag. Supermysigt. Provade sko efter sko, men det var inte någon som riktigt fastnade för mig. Testade på skämt ett par skor som man verkligen gick på tå i, och jag som redan är lång blev ännu längre. Det var nästan läskigt. Var säkert 1.95 i dem! Är ju 1.80 nu för tillfället så.. Och det värsta med dem skorna var att man inte kunde gå i dem alls. Jag fick ju i foten och sådär, men.. hur fan ska man kunna gå i dem? Den som listar ut det för en puss.
Tog en glass efter några timmar senare på Ben & Jerrys ståndet. Valde någon citronsorbe. Skitgod! Rekomeneras verkligen! Måste bara hitta den i någon affär.. Någon som vet? Nåja, vi vandrade vidare i stan och kollade lite. Var på Gallerian och kollade på slutet av dagen. Hade fortfarande inte hittat några skor. Men sedan så gick vi in i en affär med lite halvmysko skor. Där hittade jag ett par ballerinaskor med massa olika färger. Ganska coola faktiskt. Men det slutade med att jag vandrade runt med skavsår. Usch.. Åkte efter det hem. Ganska flummiga på tunnelbanan hem. Och då ska vi inte nämna bussen!
"Gillar du grus? Du stirrade nämligen så intresserat på gruset.. Gruspojke!"
Hahaha asså fy fan vad vi garvade!

Hemma möttes vi av pappa och Ubbe som kommit hem idag. Saknat dem båda. Käkade lite Fredagsmat och sedan drog jag och Tessan till Sjöängen för att ta oss ett dopp. Var bara vi där, helt öde. Men det var riktigt kul. Tessan och jag kan göra det tråkigaste roligt. Systerpower right? Resten av kvällen kollade vi på Scary movie 3. Sjukt kul, min humor.

Hur har eran Fredag varit då?
Kram & Kräm

Torsdag

Har inte skrivit på ett tag, men jag har inte haft någon inspiration dem senaste dagarna. Men dem senaste dagarna så har jag varit hemma, sovit och bara tagit det lugnt. Igår så åkte jag med mamma och Tessan till Farsta för att låsa upp Tessans mobiltelefon, men det gick inte. Så vi drog till Handen centrum men det gick inte där heller. Idag så åkte vi till Sundbyberg, och där kunde vi faktiskt låsa upp Tessans mobil. Annars så har jag inte gjort så speciellt mycket.

Ska kanske till stan någon dag tillsammans med min moster och Tessan. Men vi får se vilken dag det blir, för jag har för tillfället ingen aning. Sen så ska jag kanske åka och köpa mig en ny mobiltelefon. Najsnajs på det. Just för tillfället sitter jag och lyssnar på Pixies - Where Is My Mind. Den är halvmysko men den är ganska skön iallafall. Men jag hittar den inte någonstans så jag kan inte ladda ner den. Någon annan som kanske kan göra det åt mig? :)

Hörs senare, eller i morgon.
Kram


Pixies - Where is my mind

Måndag

Har inte skrivit på ett tag, men här uppe på landet har man andra saker att syssla med. Idag kom bland annat en mäklare hit upp. Vi ska nämligen sälja landet.. Fy fan alltså. Allt började med att vi snackade om att sälja landet eftersom att vi inte gillar föreningen. Men nu.. aa det verkar som att vi kommer att få packa ner allt i kartonger och lämna landet. Det här blir iallafall våran sista sommar här uppe. :( Kom en fotograf idag och plåtade samtidigt som en annan tant frågade om huset och sådär. Efteråt åkte vi till Uppsala, skulle fixa syrrans mobil. Tyvärr gick det inte, men vi gjorde lite andra saker där. 

Ska kolla på Scrubs nu.
Hörs! 

Haha

http://www.take180.com/s/Guinew_Moon/so0nh
Kolla på videon. Så jävla skön XD

Fredag

Sitter just nu framför tv:n i vardagsrummet och kollar på Twilight. Älskar den filmen.. Robert.. *dreglar*. Fast böckerna är mycket bättre då Cathrine Hardwike tog bort hur mycket som helst från böckerna. Så jävla tråkigt. Dessutom så har hon typ ändrat hela historian, sånna här småsaker. Som t.ex: Bella går aldrig in i affären i Port Angeles. Det gör hon i filmen.. Men det är liksom sånna här småsaker som man irreterar sig på om man läst boken. Hoppas att New Moon blir bättre, men alla säger ju att den kommer att bli det så. Min moster ska försöka få premiär-biljetter till mig, till födelsedagspresent. Fyller ju år 10 dagar efter premiären. Snacka kul det skulle vara! :D JAg få helt enkelt hålla tummarna! Jag skulle älska min moster mest i hela världen!

Menmen, min dag har varit väldigt seg. Skulle egentligen till Sjöängen och bada tillsammans med Lisa, men när man vaknade så spöregnade det och det åskade som fan! Och jag som är överkänslig mot lågtryck, jag låg i min säng och grät av smärtan i mitt huvud. Usch säger jag bara. Har fortfarande lite ont i huvudet, men inte alls lika mycket. JAg hörde alldeles nyss lite nytt muller så jag antar att det snart kommer att åska igen.

Idag blir det landet igen. Ska åka lite senare tillsammans med Lisa och mamma. Pappa tror jag tar sin egna bil. Men jag är inte säker. Aja, ska börja välja ut lite kläde som jag sak ha med mig. Behöver ju inte så speciellt mycket. Kommer ju troligen bada och sola ganska mycket så..

Hörs senare!

Torsdag



Åkte till farsta idag med mamma, kollade runt lite. Hittade ett par gråa shorts. Anledningen till att vi åkte dit var för att vi skulle hitta vita kläder till Tessan som hon ska ha på Lördag och sedan ett par vita skor. Sen så skulle vi köpa en konfirmationspresent till henne -> en ny mobil. Vi hittade allt. Jag hittade mobilen och kläderna. Det blev en jättefin klänning. Först hade jag tänkt att ha den själv, det var ju liksom jag som hade hittat den. Men mamma sa att den skulle vara perfekt till Tessan.. Så det blev så istället.. :( Så jag har fortfarande ingenting att ha på mig på Lördag. Fanfanfan! Men vi får se.. kanske har någonting längst bak i garderoben. Hoppas jag.

Senare på kvällen så tog jag och Lisa en promenad upp till Skogås centrum. På vägen tillbaka sa jag att det var så varmt  att jag ville bada, och det slutade med att vi låg och plaskade i vattnet. Var jätteskönt. Pinsamt nog så var det årets dopp för min del. Men nu är det gjort iallfall. Låg i vattnet i typ en timme. Stannade tills klockan var halv 11 :) Ska dit i morgon också, fast då ska vi dit på dagen. Vi ska ha med oss "picknick" och mysa.

Hörs i morgon!

,



Ledsen över att det tidigare inlägget blev så deprimerande. Verkligen ledsen.
Men här är iallfall Onsdagens outfit. Såg praktiskt taget ut som en humla. ;D

Hörs mer i morgon!

Deprimerande.

Satt alldeles nyss och kollade på Min stora kärlek med Jack black och Gwyneth Paltrow och jag kom att tänka på övervikt, fettma och sådär. Är det verkligen så avtändande som det ska vara i filmen? Jag vet att det finns vissa män och kvinnor som gillar att ens partner ska vara (jag avskyr ordet) Fet. Alltså verkligen fet. Det finns ju sånna här människor som kallas feeders, som liksom matar ens partner bara för att dem tycker att det är sexigt. Det är ju sjukt.. allvarligt.

Men det var inte det jag ville skriva om. Det jag ville "prata" om är det faktum att man blir kallad fetto om man väger lite över vad som är normalt. Och då kan man ju fundera på vad "normalt" är i dagens läge. Om man kollar på alla dessa modeller som väger max 45 kilo så kan man ju fundera på om verkligen vill se ut så. Visst, jag avskyr min kropp och jag ser absolut ingenting bra med den i huvud taget. När jag ser mig i spegeln så ser jag bara en sak framför mina ögon.. Ett fetto. Jag har försökt, tro mig. Men jag har inte den riktiga viljan eller vad man nu ska säga. Jag vill, men jag orkar inte fixa det. Jag är en sån här person som vill att saker ska ske under en natt. Man ber till Gud och säger att man vill vara smalare, och sen när man vaknar på morgonen och ser likadan ut så blir man jätteledsen.. Det är ju inte direkt normalt, det kan jag säga högt. Men det är så jag är.. sorgligt nog.
Jag har blivit kallad fetto många gånger. Så fort det blir bråk så blir jag kallad det. För alla vet att det är det enda ord jag verkligen tar illa vid. Och det utnyttjar folk för att få mig ledsen. Man kan säga att jag är dum i huvudet och säga att jag är fulast i världen.. Det är inte heller kul att höra, men.. fetto är det värsta. Min värsta "upplevelse" av ordet fetto som verkligen sårade mig var när jag och några kompisar var i stan och en kille kommer bland alla människor och stöter in i mig och säger ganska högt och argt i mitt öra "Fetto!". Först låtsades jag att jag inte hörde och bah: "Hörde ni vad han sa?" Och mina kompisar bara: "Jag tror han sa Getto, men jag är inte säker.." liksom för att skydda mig för sanningen.. eller så ville dem helt enkelt inte att jag skulle bli ledsen. Men innerst inne grät och skrek jag. Jag var dyster och ledsen resten av den dagen. Man kan ju tänka att om man blir kallad fetto så slutar man äta för att gå ner i vikt, jag är tvärtom. Jag blir jätteledsen och när jag kommer hem så tröstäter jag för att liksom.. aa, dämpa sorgen. Och jag hatar det!
Ni ska bara veta hur många gånger jag har gråtit mig till sömns på grund av hur jag ser ut..

Ska inte göra er deprimerade pågrund av att jag inte gillar mig själv.
Hoppas att alla har haft en riktigt bra Onsdag iallafall!

Tyckte den var ganska bra,


Jag & Lisa



             

Jadu, det är sånt här vi sysslar med när vi är tillsammans.
Kul var det iallafall, det är minst sagt flummiga bilder
. ;D
Sov gott!

Tisdag

Dagen har spenderats tillsammans med Lisa. Vi åkte till Farsta tillsammans, vi båda skulle hitta en konfirmationspressent till Tessan. Som jag skrivit tidigare så ska hon ju ha en konfirmationsfest på Lördag uppe på landet. Ska faktiskt bli kul. Men det är tyvärr inte många som kommer, så jävla surt. Menmen..
I Farsta hittade jag Tessans pressent (Kings of Leon skivan) och sen ett kort samt en chokladkaka med sött omslag. Lisa köpte en rosa väska till henne. Jättesöt!
Jag och Lisa gick runt och kollade i värmen, käkade glass och bara mös. Senare så åkte vi först till Skogås och handlade lite innan vi drog hem till mig och käkade kycklingsallad. Sedan spelade vi Sanning eller konsekvens och Jag har aldrig. Köpte dem spelen idag i Farsta. Hade det roligt och vi flummade som vi brukar.

Kommer lite bilder här nedanför som sammanfattar dagen.
Hoppas ni andra har haft en trevlig Tisdag.



   
  

RSS 2.0