Lördag

Usch vad arg jag blir.. Hela designen blev fucked up när jag skulle fixa den.. Så jag var tvungen att ta bort allt.. Grrr! Får fixa en ny sen. Men inte nu, orkar inte ^^

Idag var det första dagen på Berga dagarna. Det finns möjlighet för er att gå dit i morgon också ^^ Gör det säger jag bara! Det är roligt där ;D Jag stod och jobbade i korvståndet. Yes, jag som verkligen äääälskar korv, eller inte ^^ Solen sken och det var fruktansvärt varmt att stå och grilla korv i solen :o Rekomenderas ej! Men brun har man iallafall blivit :D Jag, Evve och Rebecka var dem som skulle stå och sälja korv men Tessan och Evves syrra Madde som följt med hjälpte till och så ^^ Tacktack ^^ 
Tog en massa bilder som jag ska ladda upp förr eller senare men Evve lånade min kamera till i morgon ^^ Kommer troligen att vara över 1000 bilder när jag får tillbaka den X'D I morgon så ska jag sälja korv igen medan Evve ska stå vid parkeringen.. synd.. det var kul idag.

Kanske hör av mig senare!

Rast

Skööönt, bara en lektion kvar. Och då ska det vara redovisning om filmen Primal Fear :) Det borde gå bra. Känner mig taggad! Har övat som satan så jag kan det nästan som ett flytande vatten vid det här laget. Önska mig lycka till!
Ganska jobbig dag idag. Började med ett hästkunskapsprov, men det var fett enkelt ;o, sen var det engelska nationella (muntligt) gick ganska bra faktiskt, har iallafall fått reda på att jag har VG i slutbetyg i engelska a. Najsnajs :)

Hemma idag så ska Tessan och hennes små polare sno min film Twilight och se den. Grr säger jag bara! Tessan liksom frågade mig en gång och då sa jag kanske. Se nu vad som har hänt, 100st tjejer ska komma hem till oss och se kärleksfullt på när Edward kommer fram på skärmen. Suck.. men jag kan väl också kolla på den antar jag (A)

En annan sak.. kan inte sluta tänka på mumsiga bilden jag la upp igår. Jag drömde om den i natt XD Man kan nog lätt säga att jag är beroende.. haha, men det vet väl ALLA vid det här laget :)

Nää, nu ska jag göra något annat x)
Hörs

MUMSIGT INLÄGG ^^

HUBAHUBA

OOOHH MYYY GOOOOD!
*Hyperventilerar för tillfället!!*

Bilden är tagen ifrån inspelningen i italien, där dem spelar in New Moon :D
Jag tror nog att jag kommer att ÄLSKA den filmen :D Skiittt, Tailor kanske är
vältränad som satan, men Robert is the skit! Hubbahubba :D <33333

Tisdag

Sitter just nu i datasalen, blev utsparkad från Svenskan för att inte var klar med filmanalysen.. Eller joo, jagär klar, men jag glömde filmen hemma.. Så nu har jag inget klipp att visa. Så jag fick inte vara med på lektionen. Vilket betyder att jag inte kommer att få närvaro på dem lektionen. Jävla skitjohan. Fast jag var ju inte direkt ensam x)

Måndag

Blir ett kortkort inlägg idag. Har nämligen pluggat och skrivit mitt svenskaarbete hela kvällen. Jävla filmanalys säger jag bara XD men jag tror att den blev ganska bra faktiskt :) I morgon är det ridning på morgonen, vi ska rida ut på travhästarna i skogen :D Härligt! Hoppas att det går bra också så att det inte blir brutna ben och sådär :P

Hör av mig mer i morgon :D


Helgen

Hejsan!
Jag vet att det var ett tag sen jag skrev, men jag har faktiskt en anledning den här gången. Jag drog nämligen upp till landet! Så jag har varit där från torsdag-söndag :) Var skitskönt faktiskt. Sol och en massa skratt. Precis som jag gillar det :D

Helgens plus:
- Solsken!

- Jag och Tessan har lekt och lekt som dem fjantar vi är :D

- Köpte urgulliga rekorderligburkar :D MUMS <3

Helgens minus:
- Var ju tvungen att åka hem tillslut..

- Glömde att ta med mig Twilight så jag fick ju lite abstinensbesvär haha XD

Onsdag

Dagens minus:
- Jag och mamma hade seriöst det värsta bråket någonsin idag! Hon packade till och med sina väskor och var klar att ge sig iväg.. Jag och mamma grät floder när vi pratade ut. Men nu är det iallafall bättre.. tur det.

- Pågrund av att jag och mamma bråkade så kom jag aldrig iväg till skolan. Ännu ett missat prov för min del "/

Dagens plus:
- Hade hoppning idag på ridningen. Fick såklart Sebbe. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra! Han rusade inte och han lyssnade faktiskt ganska bra :D Några vägringar men det var för att jag tvekade. Var skitnervös..

- Mamma har officiellt sagt att jag får tatuera mig :D <3

- Sol, sol, sol. Kan det bli bättre?!

- Åkte till farsta med mamma och Tessan. Slutade med att jag fick ett nytt par skor och 2st förpackningar med härliga, röda, underbara, sommriga jordgubbar. Tummen upp för dem!

:)

Kommentar:
Mikaela om YIPPIE!:

Besatt?
Nä ja skojja älskar dig!

Svar:
Hahah aa det kan man nog säga om mig om jag ska vara ärlig ^^
Men jag kan helt enkelt inte hjälpa det! Haha :D Im a twilightfan! :)
Älskar dej med <3

Tisdag

Är nu hemma hos My och Lisa, men det är bara Lisa hemma.
Jag och mamma har haft ett stort gräl - igen. Så hon sa att honm skulle polisanmäla mig och så vidare. Så jag drog hemifrån och skrek åt henne när hon ringde. Jag orjar seriöst inte med henne längre. Vill bara bort ifrån henne känner jag, Pappa ringde mig alldeles nyss och sa en massa om att jag måste hem nu. Jag sa att jag skulle, men inte för att prata med henne direkt. Snarare tvärtom. Hatar henne mer än något annat i världen!
Aja, vi får se hur det blir senare. Hör av mig. / Linn

YIPPIE!

:D

Ojojojojoj! Nu känner man att det är på gång på allvar!
Den här postern är - TADA - den officiella bilden till New moon!
Guuud vad jag längtar till den 20 november! Får gåshud :D

Bilden är tagen ifrån twilightnews.se

Tisdag

Kom nyss hem. Har mått illa hela dagen så jag bestämde mig för att åka hem.
Pågrund av det så missade jag travet, men jag kan inte köra när jag mår såhär. Hade nationella i matte idag, del 2. Att vi hade det idag var den enda anledningen till att jag i huvudtaget gick till skolan. Jag tycker att det gick riktigt bra, men hur det verkligen gick får jag se nästa vecka. Det brukar vara så att när jag tycker att det går bra så är det i själva verket hur sämst som helst. Men jag hoppas att det gick bra iallafall. Det kändes bra och jag svarade på allt förutom en fråga. Det måste väl betyda något? Det är liksom mig vi pratar om.

Nää, nu ska jag in i duschen. Mår asilla nu känner jag :S USCH!
Hoppas verkligen att jag inte spyr. Finns inget värre än det..

Måndag

Dagens minus.
- Detta förbannade regn. Usch säger jag bara! Var det inte sommarn som stod och knackade på dörn för någon dag sen? Saknar den som fan, man inser liksom hur mycket man älskar saker när dem inte längre är där. Så idag blev håret lockigt och blött, älskar ju när mitt hår är lockigt men samtidigt platt. YESYESYES!

- Ett annat minus för denna dag var att när jag, My och Ilona gick på tåget så satt en kärring barfota med sina svettiga fötter på sätet. Yummie.. Verkligen. Visst, jag är inte heller perfekt, jag har ofta fötterna på sätet, men jag har skor och inte svettiga fötter. Oj, det där lät verkligen larvigt XD

- Är sjuuuukt avundsjuk på både My och Crippe som kommer/är vara en tatuering rikare än jag. Vill också ha! Men frågan är ju vad man ska ha för motiv. Har ju liksom ingen aning alls. Men det skulle vara kul att ha en iallfall. Så jag höjer hatten för alla lyckostar som har tatueringar! Ni ska veta hur avundsjuk jag faktiskt är!

Dagens plus.
- Började klockan kvart i ett idag. Urskönt! SOVASOVASOVA!

- Läste på en av alla twilightbloggar som jag följer att man kan förhandsboka filmen How to be :D Ni som inte vet vilken film det är så kan jag bara skriva två ord så fattar ni nog varför jag vill ha den - Robert Pattinson. Förstår ni nu varför jag vill ha den? Jag tänkte väl det! Sen så ska jag boka Little Ashes som också har snyggingen som karaktär. Mums.

- Lyssnar just för tillfället på Roberts underbara stämma. Många + <333

Lördag

Nu kommer jag att börja om från början med bloggen - igen. Känner att det är hög tid för förändring. Designen jag har för tillfället är bara något jag raffsade ihop just nu. Ska fixa mer sen. Aja, skriver mer i morgon! / Linn

Sitter i skolan

Hej, jag vet att jag inte har skrivit på ett braaaa tag. Men jag ska göra om bloggen lite när jag har tid. Ny design och så vidare.. det blir nog bra :D Något förslag på hur min blogg ska "vara"? Asså färgmässigt och bildmässigt. Ni kan även kommentera om hur jag ska skriva och hur jag ska göra med den :) Vill ju göra bloggen så bra som möjligt!

/ Linn

RSS 2.0