Barnaga?

Jag bar runt på min katt Ubbe idag. Jag lyfte honom så att han hamnade på min höft. Jag bar runt på honom så ett tag medan jag sa att det är såhär mammor bär sina barn när dem är lite äldre. Tessan fnös bara och sa att man inte alls gjorde det, hon sa att barnen bara skulle ramla ner om man bar dem så.. Så Tessan ville bevisa att hon hade rätt. Hon grabbade tag i en tygsnögubbe och visade hur unga mammor skulle vara om dem bar barnen på höften. Och.. Haha, aa se för er själva.



Konsekvenserna när man bär en unge på höften.


I bilen,

Sitter just nu i bilen, påväg hem efter att vi handlat lite gott till lilllördagen! Ska placera mig i soffan i kväll. Ska se travlopp på tv4 sport och sen så ska jag kolla på victoria secret showen på trean. Älskar den showen! Och misstolka mig inte, jag kollar liksom inte in dem halvnakna brudarna, jag gillar att se alla coola "kläder" Vad ska ni göra denna lilllördag? Linn

Måndag.

Idag åke jag och Tess till Farsta igen, börjar nästan bli en vana nu. Men idag var det inte jag som spenaderade pengar, utan Tessan, jag kände att jag inte skulle spendera alla mina pengar nu på en och samma gång. Det var ju bara 4 dagar sedan jag fick dem, så mamma skulle förmodligen inte bli så glad om det visade sig att jag gjort av med allt.. När vi kom dit så tog vi en fika på donken, snackade lite skit och skrattade som vanligt. Det är så lätt att glömma att Tessan faktiskt är min syster. Ibland känns hon mer som en bästa kompis. Vi har samma humor, vi skrattar åt allt och det är så himla lätt att snacka med henne.. Oftast iallafall. Men som alla kompisar så tjaffsar vi också, men när vi blir sams igen så blir vänskapen starkare eller vad man nu ska säga.

Tessan köpte iallafall lite småsaker, bland annat Left 4 dead. Fast det första spelet. Det var jag som fick gå in och köpa det eftersom att det är 18årsgräns. Men dem i kassan sa inte ett ord när jag skulle betala. Ganska najs. Vi letade även efter ett par converse till Tessan, men dem hade inga i hennes storlek.. Stackarn. Hon vill ha färgade, men det finns tydligen inte i killmodellen! Jag menar, hur ofta ser man inte en kille på stan med röda converse!? Dem måste ju finnas någonstans! Och för er som inte vet, Tessan har storlek 45. Det är därför det är så svårt för henne att hitta bra skor. Hon lyckades dock hitta ett par assnygga knästövlar för några veckor sedan som jag också vill ha! Grymt snygga!

Vi åkte hem vid halv sex typ och vi träffade Grim på bussen. Kände seriöst inte igen honom! Gud va han hade förändrats sen jag såg honom senast. Jag trodde först att det var en av Tessans kompisar, men sen så väste Tess: "Det är ju Griiim!" Och jag bara stirrade på henne. Sen såg jag att det var han. Gud vad pinsamt det blev..

Aja, efter middagen så ringde My och undrade om hon kunde komma förbi. Tessan som svarade i telefonen sa såklart ja, och jag har ingenting emot det. Vi flummade som fan framför min dator när vi chattade med en Philip. Det var sjukt roligt! Sedan satt vi och snackade om allt möjligt. Vi bestämmde även att vi ska träffas i morgon. Ska dra runt i Farsta och kolla runt lite. Bella ska också med, vilket kommer att bli najs som fan. Planen är att vi ska träffa den här Philip som Tessan chattade med, men vi får se hur det blir med den grejen. Känner iallafall på mig att det kommer att bli en skön dag.

Linn

Kvällen.

På kvällen så ringde My till mig och frågade om jag och Tessan ville möta henne upp i Skogås centrum. Jag sa ja, så jag och Tessan tog en promenad upp till centrum och mötte henne. Det var kul att hon ringde mig. Träffade även Leila som man inte hade träffat på år och dar! Vi tog en promenad och hamnade vid vårat hus. Tessan ringde då Malin Broman och vi mötte henne och hennes underbara hund som kallades Musen! Vi snackade och lekte med hunden medan vi långsamt gick upp till centrum igen, denna gång för att My skulle möta Matte.

My drog sedan iväg med Matte, så jag, Tessan och Malin vände hem igen. Vi fick en varsin kram från Malin och vi sa hej då till hennes underbara hund innan jag och Tessan drog oss hemåt. Vi började såklart att flumma, och filmen nedan är resultatet på hur vi är tillsammans! Enjoy!



Linn

Shoppat.

Jajamensan, snåla Linn har spenderat alldeles för mycket pengar idag. Och allt spenderades i princip på kläder. Det är ju som sagt mellandagsrea nu, jag tror inte att någon har lyckats missa det med tanke på alla jävla reklamer som spelas var 5:e sekund på tv:n. Jag och Tessan fick skjuts till Länna där jag köpte en datamus till min laptop, Tessan kollade även efter en laptop till sig själv.. Men dem som hon ville ha var liksom över gränsen med sisodär 10 000:-. Så vi gav ganska snabbt upp med letandet efter en billig dator.
Sedan hoppade vi på bussen och drog hela vägen till Farsta. Tog seriöst 100 år.. Men Tessan lyckades få mig att skratta som vanligt så det gick bra att åka iallafall. Skulle ha varit en helt annan sak om jag hade åkt ensam, boring.se liksom! När vi kom till Farsta så var det dags att trängas. Jag ville främst till GinaTricot. Det ville även hela fjortiskretsen i Huddinge&Haninge. Men det var bara att tackla sig in och börja att söka efter det man ville ha. Jag plockade på mig rejält med saker och drog mig sedan mot provrummen. Tessan, som också skulle prova saker gick till provrummet brevid mig.
Och vet ni vad?
Jag köpte i princip alla saker som jag hade plockat på mig! Bland dem första gångerna det sker, för annars så lämnar jag tillbaka allt som jag tagi till provrummet. Så på så sätt blev jag riktigt glad! Så på Gina spenderade jag sisodär 500:-. Och då var det rea på alla varor, om det inte hade varit det så skulle det typ blivit 1000:-. Och då skämtar jag inte. Jag ääälskar mellandagsrea!
Vi gick runt i hela Farsta och jag hittade en klänning på SALT, ett par leggings på Lindex och ett par paljettshorts på H'M. Typ sådanna saker som jag i vanliga fall aldrig skulle köpa! Men jag vet inte, idag var jag helt enkelt på hugget. Så nu tror jag inte att jag behöver köpa så mycket kläder i en tid framöver. Tänkte dock fråga mamma om vi kanske skulle kunna köpa ett par skor till mig, men som hon betalar istället.. Jag vill ju liksom inte göra av med alla pengar på en gång..

 IDAG KÖPTE JAG:
¤ 5st tröjor på Gina Tricot
¤ 1par leggings på Lindex
¤ 1par paljettshorts på HM
¤ 1st datamus på Computercity
¤ 1 lila kläning på SALT 

Linn

Julklapp.

Anonym om Mys.:
vad fick du i julklapp :)?
IP: 81.216.143.24
____________________________________________________________

Fick nyligen en kommentar, vet dock inte från vem, men jag tänkte svara här offentligt. Jag hade inte som vanliga barn skrivit en önskelista, så jag lät min mamma och pappa chansa sig till vad jag ville ha. Vilket blev:

¤ 4000:-
¤ Boken Genom dina ögon
¤ Calle Kristianson skivan
¤ Biobiljett
¤ Örhängen
¤ Tvål & creme
¤ Anteckningsböcker
¤ En Addidaströja

Aa, det var väl det jag fick skulle jag tro. Jag kommer inte på något mer just nu. Men jag blev så glad över att jag fick pengar, för då kan man ju liksom köpa exakt det man själv känner för. Och i morgon börjar ju den stora mellandagsrean i alla affärer! Så det är ju perfekt! Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa, men jag ska spara en del också. Man kan ju inte göra av med allt på en gång.. Men vi får se vad som händer och sker..

Just nu sitter jag och myser till Calles walking in memphis, och när man tittar ut så ser man klart och tydligt att det är storm utanför. Synd bara att det ska vara plusgrader.. Det innebär ju snöslusk.. Uuuh!
"walking in memphis.." daaada da da dom, mmm 
Jadu Calle. Du kan verkligen få mig att le.

Linn

Mys.

Nu är man hemma efter en heldag tillsammans med My, Lisa och Tessan. Bella var också med på ett hörn. Jag och Tessan kom till dem vid 1 tiden, och vi åkte hem vid kvart över 10. Och jag har haft det jättekul! Vi delade ut våra julklappar, käkade en mumsig jullunch, spelade zombiespel, flummade, drog till Skogås och käkade på kvällen och flummade lite till innan vi drog hem. Var länge sedan vi hade en sådan dag tillsammans, alltså bara vi 4. Jag har saknat det!
För något år sedan så var det alltid vi, men sedan drogs vi åt sidan och "glömde" bort varandra. Vi träffade fortfarande varandra, men inte alls lika mycket som vi gjort tidigare. Vilket är fruktansvärt synd, för när vi är med varandra så har vi alltid jätteroligt.. Menmen, man skaffar ju nya kompisar hela tiden.

Imorgon så ska man dra till Farsta en snabbis innan alla i släkten kommer förbi igen. Tessan fyller ju år, och det ska ju såklart firas. Så jag måste dra dit och köpa en present till henne och till My som fyller år på Söndag. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa, men man för väl hitta på någonting när man är där helt enkelt. Skulle även vilja köpa något till mig själv som man skulle kunna ha på nyår, men det kan man ju ta en annan dag.. Prioritet nummer 1 - presenter & en datamus till laptopen.

¤ Hur har dagen varit för er del? ¤

Linn


Endast en tanke.



Tänkte köra en lite mer Twilightinspirerad blogg tror jag.
Nu menar jag inte att jag BARA ska skriva om Twilightsagan.
Jag kommer fortfarande vara jag, jag kommer fortfarande skriva
om mig själv och om skolan. Men det blir liite mer Twilighttema
än vad jag brukar. Men det är än så länge bara en tanke.

Så ni behöver inte oroa er.
Föressten, gillar ni bilden?
Mitt första försök på photoshop! :D
Tycker att den blev helt ok!

Linn


Suck.

Jag vet att jag inte har skrivit på ett bra tag, men jag har helt enkelt inte haft någon lust i huvud taget.. Men nu har jag ingenting att göra i vilket fall som helst så jag tänkte: Varför inte? Jag är iallafall i skolan just nu, en timme för tidigt! Jag hade kollat på mitt schema igår kväll och då stod det att vi skulle börja 08.40, men tydligen så hade lärarna bestämmt att vi skulle börja 09.45! Jag menar, hur ska ja kunna veta det när jag inte var i skolan igår? Hur kommer det sig att ingen messade mig och så något? Jag blir ledsen xD
Men jag köpte med mig en god smörgås och en dricka till skolan och tog sällskap tillsammans med några andra 2:or. Busschaffören var även så himla snäll och körde in på skolan! Men inte för att det spelade någon större roll för min del. Aja, inte ska man sura. Vilket alla andra gör som, liksom jag, kommit för tidigt. Alla är jätteförbannade över att bara vissa fått reda på att vi börjar senare. Så dem jagar efter lärare och ringer runt och morrar åt dem. :P

Snart så är det prov för min del.
Sen är det klasstimme.
Sen är det jullunch.
Sen är det LOV!

Linn

Ännu en magkrampare!



Jag var bara tvungen!

"And the brittisch guy were like:
I want to be a hulk to!
But the hulk is like:
Hey - PISS OF!"
SMACK!



"And at the end the hulk is meditating
and he smiles ...... :)"


HAHAHAHAHAHAHAHA!

Fy fan, jag döör!

Linn


HAHAHAHAHAHAHAHAHA!



Hahaha, oh my god.
Min mage dör av skrattkramper!
Seriöst precis min humor!
Han nördar ner New Moon men jag
absolut älskar hans stil & skämt!
Ska nog kolla en gång till! :D

Vad tyckte du?

Linn


._.

Jag har verkligen inte varit aktiv här på bloggen känner jag, men  jag har iallafall varit fast på skolan i en hel vecka bara för att jag haft stalltjänst. Då bor man på skolan och tar hand om skolans hästar - GRATIS! Usch, att gå upp på morgonen och ta hand om någon annans hästar är inte världens roligaste om man säger så. Men det var vissa saker som var roligare än andra & tvärtom.

Men nu är den iallafall över, så nu måste jag hårdplugga som en idiot..
Vi har seriöst hur mycket som helst denna vecka. Inte snällt att lärarna ska proppa in alla hemuppgifter och prov sista riktiga veckan i skolan. Det är inte okej, men man får väl antagligen bara sätta sig ner och plugga tills hjärnan kommer brinna ner till aska av överbelastning. Vill ju inte ha IG:n i något ämne, vill verkligen inte!

Aja.
Hästkunskap står på schemat.
Så jag skiter i lunchen & pluggar istället.
Men magen kurrar. Usch.

Linn

RSS 2.0